mıştırla muşla bu işler olmuyor o yaptığı itirazda yurt dışından bir daha araç getiremez bu bir ikincisi devlet bu hakkı özürlüye niye vermiş aldığı araçtan zarar etmesin kar maksatlı olsa zaten durmadan alır satarız 2003 yılından öncede böyleydi adamlar apartman dikmiş artık yurt dışındanda alsanız istediğiniz mahkemeyede verseniz uğraştığınızda yanınızda caba kalmasıyla beraber yurt dışından bir daha araba getiremezsiniz yurt içindende alsanız dışındanda alsanız 5 yıl satamazsınız 5 yıl sonra özürlüye satabilirsiniz ayrıca 10 yıl geçtikten sonra ister sağlıklı satabilir isterseniz aracı üzerinizden düşürüp aileden birine devredebilirsiniz daha sonra yurt dışı veya yurt içi araç alabilirsiniz bence siz mışları muşları bırakın devletin size verdiği hakları yasaları iyice bir okuyun örnek 0 golf sağlıklı bir insana 80 tl özürlü insan alırsa 62 bine düşüyor fiyat tabi bu araba ful dolu bir araba bu aracı yurt dışından getirtmek isteyen 4 yaşında 20 bin km bi aracı 35 vs 40 milyara mal edebilir.Ben yine diyorum türkiyeden sıfır araç alınmaz alan zarar eder heleki mercedes , bmw , audi , woswagen ( passat ve golf ) hariç araca para veren parasını sokağa atar denemesi bedava 10 yıl sonrada ben burdayım ŞAHLANDOTO gelip bana anlatırsınız haklıymışsınız heleki birde arabayı vurup orjinalliği giderse o zaman parayı çöpe atarsın