Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV indirimi için raporda ne yazmalı?

gokay

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
3
Özel tertibatlı araç kullanır ibareli H sınıfı ehliyetim var eski raporu yenilemem gerekiyor. Sorun yaşamamak için son yasal duruma göre, engel derecesi ve sürekli ibaresi dışında raporda ne yazmalı?

engeline göre rapor yazılır. ''özel tertibatlı araç kullanır'' rapor da işini görür. örnek: ayaklarını kullanamıyorsan ''gaz fren elle kumanda edilen, otomotik vites araç kullanır'' rapor verilir. vb.

tertibatla kullanması uygundur yazmasına dikkat et yoksa alamazsın rapor maliyeden döner.kolay gelsin

garanti olsun diye; "gaz fren elle kumanda edilen özel tertibatlı araç kullanabilir yazdırsam" daha iyi olur mu?

Eski rapor geçerli, sürekli raporlarda hiçbir kurum sizden yeniden rapor isteyemez.

Gökhan, elindeki raporla araç almana mani bir durum yok ki. Elindeki raporda ne tür bir ifade var? Neden onunla araç alamadın?

Abi sana face den özel mesajla raporlarımı ve durumumu yolladım.
Sevgiler

Raporlara baktım Gökhan. Maalesef o raporları vergi dairesi kabul etmez. Raporda hem oran yazmalı hem de doğru ibare...

Üst Alt