Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV indirimi için %90 özür oranı %50'ye düşürülecekmiş, doğru mu?

muratkoç

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar az once radyoda dinledım %90 özürlü olan araç alma şansı var. şimdi bakanlığa sunulacak olan önergede %50 ye düşürülmesi istenecekmiş bilgisi olan var mı? Yoksa ben mi yanlış duydum..

eğer böyle bir şey olursa çok iyi olur.. bilgisi olan var mı arkadaşlar?

arkadaşlar diyelim ki %50 ye düşürüldü araç alma sınırı peki tekrar rapor çıkartmak gerek mi ben raporu vergi indirimi adı altında aldım geçerli olur dimi?_

benım bedensel engelım yok sadece sedef ve solunum dan raporum var araç alma şansım olurmu?

puff yuzde 90 olsa yıne mı olmaz bedensel engelım yok bi sedef birde solunmdan engelım varr

Sadece % 90 ve üzeri engelli raporu olanlar başka bir şeye bakılmaksızın ÖTV indiriminden faydalanabilir.

Lanet olsun arkadaş ya %80 raporum var 10 puan yüzünden araç alamıyorum.ne yapmam lazım 10 puan daha alabilmek için kolumu bacağımı sakat bırakmammı gerekiyor 3 kuruş param var uygun bir araba alıp ihtiyaçlarımı gidermek istiyorum ama bu %90 engeline takılıyorum böyle bir rezillik başka yerde olamaz

bence bazen abartıyorsunuz arkadaslar,kanunlar cercevesinde arac alacak olanın kriterleri belirtilmiş bence rezillik degil ,nimettir bunu gercek hak sahiblerinin almasıda en büyük temennimdir...%80 raporu olana verseler bu seferde %70 olan aynı yazıları yazacak o yüzden keske saglıgımız yerinde olsada ne arabayı alsak nede niyetlensek,sen para birtiktirmeye devam et ve insallah saglıgın düzelir ve normal alır ve binersin arabana...

esen kalın...

Üst Alt