Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖTV 5 yıldan 3 yıla mı düşüyor?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ainos11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ainos11

Yeni Üye
Merhabalar. Ben 2005 senesinde ÖTV siz olarak aldığım aracımın satışı bu aydan sonra doluyor yani herkese satabiliyorum.
bugün aracımı değştirmek için bi firmayla görüştüm. görüştüğüm bayan bana ÖTV indirimi 5 yıldan 3 yıla çekildi 1 ay beklemenize gerek yok aracınızı istediğiniz herkese satabilirsiniz dedi ( şok oldum tabi :D )
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımız varmı ?

eğer varsa böyle birşey gerçekten güzel gelişmedir derim ama bilen birisi varsa yorumlasın netlik kazanır

Site değil samsunda engelliler için yurt dışından araç getiren bi firmayı arayıp görüştüm, görüştüğüm bayanın bana söylediğişeyler beni heyecanlandırdı umarım doğru çıkar...

Sitede görmedim fakat biraz googleden araştırdım sadece bir sitede bu konuyla ilgili soru soran olmuş ateş olmayan yerden duman çıkmaz hadi hayırlısı :D

olsa iyi olur ama; malesef öyle bişi yok

ÖZEL TÜKETİM VERGİSİ KANUNUnun

Diğer istisnalar

Madde 7/2-c bendinde

Beş yılda bir defaya mahsus olmak üzere ilk iktisabı,

ifadesinin değişmesi gerekir.....

onu bi firmayla bende konuştum adam yurt dışından araba getiyor satmak için bahane uyduruyo ben bu konunun üstüne gittim yok az bi vergi ödüyosun filan demeye başladı bu sefer

hokkabazlık bu satış yapmak için salakca yalanlar Türkiye o kadar zeng,n bir ülkemi adamlar nerdeyse bacaklardaki protezleri altımızdaki sandalyeleri alacaklarr kandırmışlar seni arkadaşımm ...

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri