Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomobillere yine zam geldi! | Mayıs 2025

gkhan76

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
vallahi ben işitme engeliyim 30 yaşına geldim arabam olsun diye ömrümü harcadım bugünde baktım zam gelmiş ÖTV ye oda kursağımda kaldı niye alamıyorum bütçem 300 bin eşim bileziklerini verdi toplam 900 bin aldı güldüm için rahat oldu dedim araba alıyorum artık yahu sabah uyanir uyanmaz baktım ÖTV ye zman gelmiş 1 milyon 200 bin olmuş vallhi ben kaç defa intihara teşebbüs ettim yetmedi vallahi en iyisi artık hayatıma son vermem gerekiyor zamanım da doldu artık herşey kursağımızda yeter artık vallhi hem engelli maaşı az verip ÖTV yi yükseltip ben böyle adalete tüküreyim artık bı araba bı kağıt para için ömrümü harcamak istemiyorum en iyisi hayata veda edip bu dünya göçüp gitmektir hakkımı yiyenlere hakkımı helal etmiyorum😞

Tavşan daga küsmüş dagin haberi olmamış. Birilerine kızıp ölenlere cok yazık. Çünkü seni gömerler ardindan halay çekerler. Olan kime olmuş olur? Sadece inanlar için şunu diyorum "Dünya hayatı bok gibi olmuş ahiret hayatı da neden bok gibi olsun?" Ayrıca sana guvenip altinlarini veren bir eşin var. O ve onun gibi seni sevenler icin de esek gibi olmasada adam gibi bazi şeylere katlanmak zorundayız

ÖTV ye değil araçlara 100-150 bin zam geldi. Bende alacaktım 2.630 a zam geldi liste fiyatı 2.799 du 2.914 oldu

lütfen şikayetvar ı okuyup , X deki şikayetlere bakın. sokağa atacak kimse zerre kuruşu yok. lütfen özellikle X deki araba marka şikayetlerini inceleyin ...

@gkhan76,

ÖTV ye gerek yok ki Araçlar genel olarak yükseldi. Belki bazı araçlar ötv grubu yükselmiştir Ben Tucson Elite plus bakıyordum 2.799 dan 2.914 e çıktı

Üst Alt