Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomobilde akülü sandalye ve scoter taşımak için römork yaptırmak istiyorum..?

Konular
47
Reaksiyonlar
61
Merhaba arkadaşlar...
honda civic sedan otomobilimde tatile,pikniğe filan giderken akülü sandalyemi veya scooterı taşımak için römork yaptırmak ve bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum...
yaptırmak istediğim römork ile ilgili yurtdışındaki örneklerini aşağıya yazdım...
ben kaba veya çok büyük birşey düşünmüyorum...
sadece şehir dışına çıkarken kullanacağım bişey düşünüyorum...
daha farklı fikirler verirsenizde memnun olurum ayrıca fikirlerinizi yazarsanız sevinirim...

Scoota-Trailer wheelchair, scooter and powerchair trailer, the ultimate trailer, the Scoota-Tailer

Cost to Ship - Wheelchair Trailer - from Winnsboro to Carleton

US MEDICAL HOME PAGE OF SCOOTER AND WHEELCHAIR LIFTS AND TRAILERS

Sedan araba yerine panelvana binsen daha pratik olmaz mı? Römork bağlı aracı kullanmakta zor olabilir araç çekiçten düşer ve yakıt masrafın artar, bu römorkları bağlaman için vergi ödemen gerekiyor sanırım işin bu tarafı da var araştır istersen.

Bu sitelere bakarsan değişik modeller ve fiyat bilgilerini bulabilirsin.
Lastik alıp demircide bile yaptırabilirsin bu römorklardan daha ucuza geliyor bir ara araştırmıştım, tekne çekenler tekneye özel yaptırıyorlar. Kapalı romörk kullanman görüş açını daraltabilir onu hiç düşünme yada bu adresteki verdiğin gibi yüksek olmayan bir şey olabilir. Cost to Ship - Wheelchair Trailer - from Winnsboro to Carleton

TAKO - Römork, Karavan, Çeki Demiri

Otomobil Römorku | Eroğlu Römork

Emeksan Karoser Karavan ve Römork

RN VE HZMETLER - Hame Oto Rmork ANTALYA 0242 221 05 85

Bunlar da ikinci el römorklar ayrı bir model.

Motorsiklet ve yuk romorku - Türkiye'nin ücretsiz ilan sitesi sahibinden.com'da - 107318223

Atv Taşıma Römorku 1 Ton Taşıma Kapasiteli Torsyonlu Dingil - Türkiye'nin ücretsiz ilan sitesi sahibinden.com'da - 84391752

BMW E30 İCİN ÖZEL ROMORK - Türkiye'nin ücretsiz ilan sitesi sahibinden.com'da - 107978366

GA 750 RÖMORK 80 cm YÜKSEK TENTELİ KAPALI RÖMORK 871 EU+KDV - Türkiye'nin ücretsiz ilan sitesi sahibinden.com'da - 49604045

[FONT=Verdana]Smart, Opel Corsa, VW Polo ve Arkadaşları için:

[/FONT]
http://romorkum.com/Böckmann - KT 750-1350-1500.htm

http://www.1stseniorcare.com/scoota...railernowavailableintwosizesfreeshipping.aspx

http://www.discountramps.com/wheelchair-trailer.htm

bLaCkRaCe;

fikirlerin için teşekkür ederim...
şu anda panelvan tarzı alamam...mecbur şimdiki arabama göre bişeyler yapmalıyım...

Anladım. En uygun bunu gördüm scooter için tasarlanmış.

Scoota-Trailer-10-Big.jpg

Optimus ne yaptın römork işini ?

Bu tür bir araç için trafikten özel izin almak gerekiyor mu?

Özel izin prosedürünü hiç bilmiyorum tek bildiğim romörk bağlanacaksa vergi ödeniyor ve ruhsata işletiliyor. Gezenbilir sitesinde göz attım kilogram hesabı da var.

Üst Alt