Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomatik vitesli araç raporu veren hastaneler..?

fatih19

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
otomatik vitesli yada tertibatlı araç için rapor veren hastene bilen varmı acaba.ehliyeti değiştirdim ama hastanenin rapora bu ibareleri yazmadıkları için araç alamıyorum.hastane biz yazamıyoruz diyor.maliyede onlar yazmadan biz veremeyiz diyorlar.resmen ortada kaldım.acil yardımmmmm

benimde basımdan gectı kavga dogus cıkrttım verdilerr

biizm rapora sadece ötv indiriminden yararlanır yazmışlar,otomatik vitesli-özel tertibatlı araç kullanır ibarelerini yazmamışlar maliye red etti
hastaneye gittim kurul başkanı GİT BİDA GİR dedi kaba bir şekilde...
Allah bu insafsızların eline düşürmesin kimseyi

MURAT9999

Ehliyet için verilen ve üzerinde kod olan rapor ile bu verilen "ötv indiriminden yararlanır" raporu aynı anda işleme konabilir aslında. Böyle uygulamalar var.

hatsane vermıyoruz dıyor ama alanlar var bu nasıl iş benım engel oranını ve tanıyı belirten bir de ehliyet kodlarına sahip raporum var bu 2siyle olmaz mı sımdı ? ama alanları görüyorum

Arkadaşım aynı sorunu ben de yaşıyorum. Benim de sol ayak engelim var. Sağlık kurulu raporunda teşhisi sol ayak yazdıkları halde açıklama kısmına "Sürücü Olur, Özel Tertibatlı Araç Kullanır" yazmışlar. Oysa ben otomatik vites ibaresi
istiyordum. Bayi size özel tertibat yapılmaz diyor haklı olarak. Evrakları verdim bayi maliye ile görüşüp haber verecek. İnşallah olumlu olur. Raporumu Kocaeli İzmit den aldım.

Üst Alt