Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Otomatik vites ve h sınıfı ehliyet ibareli raporla araç alabilir miyiz?

kanka.ersin

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim 0/60 raporum var ve raporda otomatik vites ve h sınıfı ehliyet alabilr ibaresi var araç alabilirmiyim

Siteye hoşgeldin, bugün üye ve ilk sorun tamamen kişisel bir sebepden dolayı, üye olmana bile gerek yokdu zaten şimdiye kadar da ihtiyaç duymamışsınız, neyse sorunuzun cevabı "özel tertibatlı araçlar-H sınıfı ehliyet" bölümünde bulacaksınız kolay gelsin.

Arac ve vergi indirimi

Arkadaşlar benim öncelikle sorum şu olacak benim 0/40raporum var diyabatten ve vergi indiriminden yaralanıyorum şu anda sol ayagımda optapetik sorun oluştu ve raporum 0/65 oldu tekrar vergi dairesine götürmem gereklimi birde raporumda otomatik vites ve h sınıfı ehliyet alabilir yazıyor arac alabilirmiyim yardımlarınız için teşekkürler

Selam;
H sınıfı ehliyette "otomatik vites" yazar raporunda'da özel tertibatlı araç kullanabilir (otomatik vites) yazıyorsa tertibat taktırmadan 1.6 motora kadar otomatik vitesli araç alabilirsin.

Üst Alt