Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM'nin HES Kodu blokesi ne anlama geliyor?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 3ngineer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

3ngineer

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar. 1 ay sonra EKPSS sınavına gireceğiz hayırlısıyla. Duyduğuma göre HES kodu olmadan sınava girilemeyecekmiş. Ben doğru olma ihtimaline karşı HES kodu oluşturmak üzere e-devlete girdim. Ancak benim için bir tane HES kodu oluşturulmuş ama blokeli diyor. Ve bloke koyan firma osym yazıyor. Bu ne demek oluyor? Olumsuz bir durum olup olmadığına karar veremedim, o yüzden forumda bilgisi olanlara sormak istiyorum. HES blokesi nedir, sınava girmeme engel olur mu? HES kodunun bitimine 2 ay 16 gün kaldığı yazıyor bu arada.

Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

Ösym nin sınavına girecek herkesde o şekilde blokeli gözüküyor ben normal kpss ye girmeden öncede osym tarafından hes kaydim blokeli gözüküyordu yani sorun yok merak etmeyin.

Mcan96 Teşekkür ederim bilgilendirme için. Peki o kodu sınava girerken belirtmemiz gerekiyor mu yetkililere?

Hayır zaten osym nin sisteminde kayitli sınava girecek herkesin hes kodu ekstra biseye gerek yok

hes kodu için sıınava giderken çıktı vs bişey alacakmıyız yada otomatik onlar görüyor mu?

Hes kodu sınav giriş kağıdının sağ üst köşesinde yer alacaktır. Hes kodu aldıktan sonra otomatik sınav kağıdında görünecektir. Girişte o koda bakıp korona olup olmadığınızı bakılıyor. KPSS sınavına girdim bu şekilde işlemler gerçekleşiyor.

Tamamdır arkadaşlar, verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Ben geçen şubat başvurmuştum hes kodunu nasıl alıp sisteme gireceğim biri cevap verebilir mi

Hes kodu senin ilk olarak kullanacağın sınav veya farklı işlem için önceden tanımlama olarak bloke veriyor sorun değil rahatol bendede verdi

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt