Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM'de eğitm bilgilerim görünmüyor..?

mrtzbk90

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar;

Ben lisans mezunuyum geçtiğimiz günlerde ygs başvuru yaptım. Şuan eğitim bilgilerimde
ÖSYS diploma notu işlemleri nedeniyle eğitim bilgileriniz gösterilmemektedir. Eğitim bilgilerinizi başvurunuzundan kontrol edebilirsiniz.

diye bir yazı çıkıyor. Ekpss ye başvururken bir sorun yaşar mıyım? Eğitim bilgilerimi göremiyorum ne yapmam lazım?

Şimdiden teşekürler

Ekpss'ye başvuru sırasında diplomanız zaten yanınızda olacak yetkiliden sorunun düzeltimesini isteyin eğer herhangi bir sistemsel hata değilse ekpss başvuru sırasında düzeltirler

Teşekürler Life peki herhangi bir sistemsel hata ise ne yapmalıyım?

Sistemsel bir hataysa 5-10 gün sonra tekrar deneyin bilgilerinizi görebilirsiniz.
Göremiyorsanız ÖSYM büroları yardımcı olur.

Aradım osym yi ama derdimi net bir şekilde aktaramadım galiba o da bana başvuru zamanı sınav koordinatörlüğüne gitmemi söyledi.

ÖSYS diploma notu işlemleri nedeniyle eğitim bilgileriniz gösterilmemektedir.
Bu işlem bitecek mi yoksa sınava kadar devam mı edecek? Sınava kadar devam ederse ekpss ye başvuramam.

Benim de biraz saçma sorularım oluyo kusura bakmayın.

mrtzbk90 Elinizde diplomanız varsa sınava tabi ki başvurabilirsiniz.
Demek ki daha önce herhangi bir sınava girmediniz bu nedenle sistemde mezuniyetiniz görünmüyor.
Yada sistemde hata var görünmüyor.

Her halükarda sınav zamanında raporunuzu diplomanızı ve diğer gerekli belgeleri götürüp başvurunuzu yapabilirsiniz.
Sıkıntıya gerek yok. Kimse size "sistemde bilgileriniz yok sınava giremezsiniz" demeyecek

Aslında benim bilgilerim vardı ama ygs ye başvurunca gitti bilgiler nedense anlayamadım. Pişman oldum başvurduğuma.
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekürler umarım dediğiniz gibi sıkıntı çıkmaz.

Merhaba arkadas bnm de sorum sizin osmy sayfasinda engel bilgileriniz gorunuyor mu?? Bende gorunmuyo da bu bi eksiklik mi?

Aynı durum birkaç yıl önce bende de mevcuttu. Diploma ile birlikte ösym bürosuna gitmen gerekiyor hallediyorlar.

ahmet1994 kardes osym.gov.tr den kullanıcı adını ve şifrenle giriş yap çıkan ekranda profil resminin altında SINAV BAŞVURULARIMA TIKLA EKPSS GELİCEK ONADA TIKLA SONRASIN DA BAŞVURULARIMI GÖRÜNTÜLE DEDİĞİNDE GÖZÜKÜYOR böyle denedinmi ? Genellikle böyle görüntüleniyor

Benimde engel durumum görünmüyor normal mi saglık bilgilerine giriyorum hiç bir saglık bilgisi yok diyor ama ekpss başvuru formunda engel oranım falan yazıyor ama ösymdeki profilimde yok saglık bilgilerim

Üst Alt