Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖSYM aday işlemleri sisteminde başvuruma dair bazı yanlışlar var..?

ggg

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ais hakkında bazı sorularım var.
1-) Sınava ilk kez gireceğim başvuruyu okuldan yaptım ama üniversite mezunu yerine lise mezunu olarak başvurum yapıldı hatalı olarak. Bu yüzden bilkentteki ösym merkezinde dilekçe doldurdum düzeltilmesi için diplomam ile bir evrak takip numarası verildi ama nereden takip edebilirim? 24'ünden beri bekliyorum hala düzeltilmedi bir sorun çıkar mı?
Ayrıca ben dilekçeden bir kaç gün sonra ais'den mail adresini ve daha sonra fotoğrafı güncellettim (ilk çekilen onaylanmadığı için) bu verdiğim dilekçeyi etkiler mi?

2-) ais'de solda engel bilgilerim/sağlık durumum diye bir bölüm var ama tıkladığımda engel bilgisi bulunamıyor. Ama ekpss başvurusunu görüntüle dediğimde başvuruda zihinsel olarak yer alıyor ama buradada yüzde yer almıyor.

Şimdiden teşekkürler.

Bende tamda konu açıcaktım, Ben 2014'te sınava girdim, 2. seçenek bendede aynı sıkıntı var. Ne yapmalıyız acaba?

Ci6zkKT.png

vXrwAnW.png

Evet lütfen bilenler cevap yazsın benim sayfamda da aynı.

Sağlık biligileri kısmında Hepimizde aynı yazı yazmaktadır o sorun teşkil etmez.Ama başvuruda engel oranı yazması lazım ösym bürosundaki adam girmemiş galiba.

Başvurudaki engel oranını yazdırmak için dilekçe mi yazmamız gerek?

Üst Alt