Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortaöğretim düzeyinde atandıktan sonra üniversite mezunu olmak..?

Konular
14
Reaksiyonlar
0
önümüzdeki yıl mezun oluyorum bu yıl atanırsam mezun olunca bana katkısı olur mu yoksa seneye bir daha sınava girmem gerekiyor mu ? 83.10 puan aldım bu yıl bu arada

evet bende aynı durumdayım ve şuan 2012 yılındaki ömss sınavı atamaları sonucunda memur olarak çalışmaktayım.....
gelelim soruna bu sena atanıp seneyede üniversiten biterse derece alırısn maaşın artar 70 75 tl kadar. şimdilik bu kadar

Peki hocam bu sene atNirsa okul mezun edemez mi

Maaşınız artar ama net olarak şu kadar kademe alırsınız demek mümkün değildir. Uzun bir hesaplama yapılması gerekmektedir.
Bu hesaplamada,

1- orta öğretiminizin niteliği,
2- orta öğretimi bitirmiş olduğunuz tarihten ne kadar yıl sonra memuriyete girdiğiniz,
3- Memuriyete giriş tarihi,
gibi bir çok detaya bakılmaktadır.
kalkanbaligi Memur olduğunuzda kademe/dereceniz olacak ve her yıl artacak buna göre maaşınız da artacak

kalkanbaligi MEBDE HİZMETLİLER 13/1 OLARAK GÖREVLERİNE BAŞLARLAR VE HER SENE 1 TERFİ ALIRLAR BU ALINAN TERFİLER ÜNVANIMIZLA ALAKALI OLMAYIP MAAŞ VE EMEKLİLİK DURUMLARIMIZLA İLİŞKİLİDİR.

BAŞLAMA :13/1 OLARAK BAŞLANIR
1. SENE : 13/2 TERFİ
2. SENE : 13/3 TERFİ
3. SENE : 12/1 DERECE
4.SEENE : 12/1.........

Üst Alt