Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orta mental retardasyon kardeşim için %90 rapor alabilir miyiz?

rmn123

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba lar %70 orta mr engelli kardeşim var. Anne ve babamız vefat etti ben bakıyorum son 2 yıldır da epilepsi hastaligi çıktı. Rapor yenilemek istiyorum araç almak icin çünkü toplu tasima kullanamiyorum kardesimle otobuste nöbet geçirdi bi çok kez o yüzden artik korkumdan kullanmıyorum aynı zamanda zaten zihinsel engelli doktorlarla bu durumu anlattigimda %90 verirler mi sık sık nöbet geçiriyor bazen günde 3 4 kez alistik artik doktora da gitmiyoruz nöbeti geçmesini ve kendine gelmesini bekliyoruz. Süreç nasıl işler daha önce hiç rapor işleriyle ugrasmadim kardeşim 24 yas nda vasiligi ben de

2008 yılına ait surekli raporu yenilemek gerekir mi

Merhabalar kardeşim%70 orta mental redartasyon zihinsel engelli raporumuz surekli ve ağır engelli. Kardeşim küçükken verilen rapor 18 yaşını geçti şimdi. Epilepsi hastalığı çıktı yenilesem ağır engelli ibaresi kalkar mi

Üst Alt