Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Organik olmayan psikoz, tanımlanmamış ve hepatit b tasiyicisı % kac rapor alabilir?

lcsblack

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle merhabalar
yaklaşık olarak 1,5 yıldır organik olmayan psikoz tedavisi görüyorum. Kullandığım ilaç selectra 50 mg ve risperdal iğne 37.5 mg doktorum en az 10 yıl tedavinin sürecegini söylüyor. Ilacla calisabilir raporu alabilirmiyim.? Ve yuzde kac olur ozurlu statusune girebilirmiyim? Ilaclari kullanmadigim zaman teshis konulma zamanlarimi tekrar yasiyorum..ayrica kronik hepatit b taşiyicisim %de kac verirler bundan bu illeti bilenler bilir yardimlarinizi bekliyorum. Simdiden cok cok tesekkurler...

lcsblack

Kronik hepatitB tasiyici olmaz hasta olur.ilaç tedavisi goruyormusun,biopsi sonucun varmı ne yazıyor sonuçta karaciger harabiyetine göre değişir,ama kronik olanlar en az yüzde 30 alır.çünkü HepatitB her nekadar ilaç tedavisi olsada bu tedavi sadece virüsü baskılar.ilacı bıraktığın an değerlerin tekrar yükselir.onun için hepatitB çok sinsi ve tehlikeli bir hastalıktır.tedavi olmazsan siroz,karaciger yetmezliği ve hatta karaciger kanseri kaçınılmaz son olur

Üst Alt