Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oran verilmeyen hastalığım için nasıl itiraz edebilirim?

ishak polat

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar daha önce 2 ayrı hastaneden almış olduğum raporda müsküler distrofi hastalığım ile ilgili ifade var. 2 hafta önce vergi indirimi için başvurduhum hastane sağlık kurulu lomber lordoz ve skolyoz dahil müsküler distrofim olmak üzere hastalığımı dikkate almamış. Hiç bir oran yazılmamış. Sadece dahiliye %36 vermiş. Rapora maliyeye gitmeden önce nasıl itiraz edebilirim ve en önemlisi bu sağlık kurulundaki doktorlar için nereye şikayette bulunabilirim

KKelebek malesef benim raporu göndermişler. % 36 çıkan ve itiraz ettiğim raporu maliyedeki memur göndermiş. İtiraz ettim % 49 olarak tekrar aldım. Hakem hastaneye gönderdiler oradan da hastalığımın birisini dikkate almadan Myopati, Hipertansiyon, Bipolar Bozukluk 6 ay klinik takibi uygundur diye oran belirtmeden bir rapor göndermişler. İl Sağlık müdürlüğünden %49 luk raporu ve Hakem Hastanenin vermiş olduğu raporu elden alarak maliyeye teslim ettim. Ankara'ya göndermişler 5/ 6 aydır cevap yok. O kadar yoruldum ki. Resmen çin işkencesi

Üst Alt