Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önümüzdeki EKPSS ne zaman?

ebus.347

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar adım ebru ben 17 gun once bi iş kazasında sağ elimin parmaklarını kaybettim ve bi senedir çalıştığım kpss sınavına giremiyecem ekpss ne zaman suan alımlar var mı cevap yazarsaniz sevinirim..

2018 dekine basvurcan kardesım sımdıden yavastan calıs bence bu arada gecmıste olsun

Tsk ederim benim gibi iş kazası geçiren varmı ?

Öncelikle geçmiş olsun kpss ye neden giremiyosunuz anlayamadım

Sağ elim yok sol elle yazamıyorum ki

Bu arada tskrler

Kpss ye başvuru yaparken engel durumunuzu belirttiğiniz takdirde kodlayıcı yardımcı veriyorlar sizin yerinize kodlama yapıyor

Gercekten mi ekpss mi yoksa kpss mi tercihiniz olur hangisi daha kolay yerlestirir

Ekpss daha avantajlı çünkü aday sayısı daha az ama kpss ye de girin isterseniz bu arada eğitim durumunuz ne

Ekpss ye şimdiden basla hazirlanmaya bol bol soru çöz lise düzeyi puanlar yüksek oluyor ekpss nisan ayında yapiyolar normalde bidaki sinav 2018

Yanlız ekpss ye girebilmeniz için % 40 ve üzeri engelli raporu almanız gerekir sanırım almadınız biran önce alın ve en azından bazı şeylerden faydalanırsın

Heyete bile torpil işliyor randevu yok ttanıdıklara öncelik veriliyor

Hayret benim kimsem yok 1 yıl boyunca bekleyip 3. hakem hastaneden raporumu aldım, dikkat 3.hakem hastane?Evet hakem hastane takıntım var,garanti olsun diye alınması en zor yerlere gittim.Bu işler uğraşmayı gerektiriyor, uğraşmazsan hiçbirşey elde edemiyorsun.Ekpss sınavıda uğraş istiyor,kpss sınavıda.Ekpss de 90 alan bir engelli emin olun normal kpssde en az 87 yapar,buda ekpss sınavındada bir avantaj olmadığını gösterir.Ekpss kolay diyen 2018 sınavına girsin bakalım o zaman kaç engelli girecek sınava?Her 2 yılda bir 2 ye katlanıyor rakamlar.

Çok tskr ederim verdiğin bilgiler için sende mi is kazasi gecirdin

Ben doğuştan engelliyim.Genler bozuk,2 gözümde körlüğe doğru gidiyor ne zaman olacağını doktorda söylemiyor.Şimdi söyleyeceğim sizin zorunuza gidecek ama keşke benim elim ayağım kopsada tamamen karanlığa gömülmesem.Gün doğumunu/batımını, denizin dalgalarını,ormanın yeşilini ölene kadar izlesem.

Zendark kardesim rabbim SAFI isminin hurmetine SIZE SIFA VERSIN INSAALLAH amin.
Allahtan umudunu kesme kalp gozun aciktir insaallah. cennet bu dunyadan cokkkk ama cok guzel.Allaha bol bol dua et muminin silahi duadir.insaallah Kainatin efendisi ruyana tesrif eder de sen efendimizim Nuruyla nurlanirsin.rabbim yar ve yardimciniz olsun insaallah dua eder dua bekleriz.vesselam

Ekpss çok kolay değil ilk sınavdan sonra zorluk artı avantaj sınava giren sayısı normal kpss de milyon iken ekpss de binli sayısıdır şimdiden çalışmaya başla kolaydır diye rehavet etme sınav mevzuat gereği 2 yılda bir yapılır 2018 de yapılacak bu arada engelli raporunu al

Ha bide arkadasim mezuniyetin ne bilmiyorum ama iki sene var daha atamasi kolay olan bi bölüm bitir önlisanstan. Daha iyi olur senin icin

Akks47 bende iş kazası sol elimi makinaya kaptırdım tedavim yeni bitti elimi kurtarıldı ama çalışmıyor. yaklaşık 18 ay oldu ekpss girdim henüz dava açmadım.

Üst Alt