Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Önlisans 1300 alimda siralamalar kaça düşer?

Derya.0310

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar iyi akşamlar. Önlisanstan ilk atamalarda 1300 kişi alınacağı açıklandı. Peki sizce sıralamalar kaça düşer? Ben 1700e kadar düşeceğini düşünüyorum. Sizinde görüşünüzü almak istedim.

önlisans ilk atamada atanma ihtimali

arkadaşlar önlisans puanım 75,11986 ve sıralamam 1515 ilk atamada 3001den herhangi bir kadroya yerleşme ihtimalim ne olabilir puanlar kaça düşer ilk atamada gitmek istiyorum ltfen yardım

3001 örneğin herhangi bir önlisans programından mezun olmak

1688 sıralama ile sizce atanır mıyım?

Bölümüm muhasebe ve Vergi Uygulamaları

Ekpss ilk atamada şansım nedir?

Arkadaşlar selam benim ekpss onlisans puanim 78 siralamam 886 ilk tercihlerde atanma durumum varmidir ankarada yasiyorum ama ankarayi hic yazmiycam genelde ege ve akdeniz bolgesini yazmayi dusunuyorum bolumum sut urunleri ama alanimda bi kadeo acilacaginida dusunmuyorum....

ra198606 sorun değil sizde düz memurluk yazarsiniz ve eminim ilk atamada atanirsiniz. Yüreğinizi ferah tutun.

benim ilk atamada atanma ihtimalim varmı ceza ve tevfik evleri yada hizmetli

evet arkadaşlar önlisans 1515 sıralama ile ilk atamada olurmu cevap lutfen

1688 sıralama ile ilk atamada olur mu bende bunu merak ediyorum.

arkadaşla iyi tahmin yürüten birisi varmı ilk atamada atanma ihtimalim nedir acaba onlisans 1515

ceza ve tevfik evlerine yada hizmetliye atanırmıyım

2014 ilk alımda önlisans ceza evleri ve hizmetli puanları 75 ile 78 arasında seyrediyor bu seferki ilk alımda sınavın zorluğuna ve verilen 1340 kadroya bakılarak bu puanlar kaça düşebilir puanım 75 ve sıralamam 1515 ise ilk atamada kesin olurmu yada ihtimal nedir teşekkürler

Önlisans sıralaması kaça kadar düşer?

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum. Önlisans Muhasebe ve Vergi Uygulamaları mezunuyum. Puanım 75 Sıralamam 1688, branş sıralamam 27. Sizce düz memurluk olur mu 2. Atamalarda?

Arkadaslar 2014 alimlarinda 3001den 1. Ve 2.alimlar arasinda 2,3 puan oynama oluyor ama 3. Alimda 1 puan belki de daha az bi oynama var tabiikide alima bagli ama 750 kisi 3001 verilirse puanlar 73,74 araliginda dusecegini tahmin ediyorum.ins daha fazla bir alim olurda hepimiz ataniriz.

Üst Alt