Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Onkolojiden % 85 raporum ve B sınıfı ehliyetim ile ÖTV'den muaf olur muyum?
%85 Onkolojiden engelli heyet raporum var ve arac almak istiyorum ÖTV indiriminden faydalanabilir miyim ? araci kullanmamda herhangi bir sikintim yok ve B sinifi ehliyetim var . Saygilar
ben baya arastirma yaptim internette %45 ile aldigini söyleyenler var bide %90 altindakiler araci kullanabilir olmasi gerekiyor diye bi sart ta var yani simdi kafam karistir bazilari alirsin bazilari alamazsin diyor bunu en net nasil ögrenebilirim ?
%40 ve üzeri kendin özürlü isen alırsın H sınıfı ehliyet otomatik vitesli ama 1 derece yakının için alacaksan ve aracı onun adına sen kullacaksan %90 özüelü olması geriyor ENGELLİ ÇÖZÜMLERİ fiat engelli çözümlerine bak
%85 oraninda sahsima ait rapor ve aracida kendim kullanmak icin almak istiyorum ama tabi bazi zamamnlarda kardesimde kullanabilir yani bu baglamda araci alabilir miyim ruhsat benim üzerime olucak ve araci genelde ben kullanacagim ? simdiden tesekkürler yardimlariniz icin ..