Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurilik felçliyim. Dizlerim kapanmıyor! Ne yapabilirim?

börülce

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
5
Merhabalar 2020'de bir trafik kazası sonucu c7-c8 boynum kırıldı ve göğüsümden aşağısında hiçbir şekilde his yok. Kazayı geçirdikten sonra 4 yıl boyunca ağır depresyondan çıkamadım. Kendime daha yeni geliyorum ama iş işten geçti bacaklarım 20 derece zor kapanıyor. Çok pişmanım ve artık bi yerlerden başlamak istiyorum bacaklarımın açılması için ne yapabilirim deneyimlerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var iyi forumlar

Gecmis olsun.. Fizik tedavi merkezi ile gorusmeniz gerekiyor. CPM denilen cihazla diz eklem kireclenme ve kisalmis kaslari acilmasina yardimci oluyor. Evde yapilabilecek teknikleri onlar verir..

Bende senin gibi c6 c7 seviyelerinde omurilik felclisiyim tam 32 yil oldu kanadyenle kisa mesafeleri yuruyebiiliyorum şu anda sehir hastanesi bölge fizik tedavi hastanesin bacaklarımda agri,ve kas gerginliği nedeniyle fizik tedavi görüyorum mükemmel bir yer yatılı olarak 30 günlük tedavideyim

Ne kadar çok benzer hikayeler olduğunu okudukça şaşırıyorum. Ben de aynı durumdayım. 1 sene oldu kendime gelmeye başlayalı. 20 derece kapanıyor derken neyi kastediyorsunuz? Yani oturur pozisyonda mı duramıyorsunuz?

Üst Alt