Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurgaya takılan platinler için rapor oranı veriliyor mu?

hamur

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
4
arkadaşlar bu omurgaya takılan platinler için engelli raporu alınabiliyor mu ? alınıyorsa oran kaç oluyor ? kaza tazminatına başvurmayı düşünüyoruz oran araştırması yapıyorum.

yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Arkadaşım benimde belimde platin var 1.5 yıl içerisinde dört defa ameliyat oldum.rapor veriliyor yüksek bir oran alman için belden aşağısında bir rahatsızlığın olması lazım onuda emg testi isterler nöroloji değerlendirir nörolojiyle beyin cerrahisinin ve fizik tedaviden oran alman için her biri ayrı bişeyler yazması lazım üçüde aynı şeyleri yazarsa bişey alamazsın omurga ameliyatına beyin cerrahisi fazla bir oran vermez ben nörolojiden nöropatik ağrıdan % 40 beyin cerrahiden dört ameliyat için % 15 dahiliyeden hipertansiyon ve kolestrolden % 20 aldım heyete girdim tüm testlerimi ve kullandığım ilaç raporlarınıda istediler

Önce doktorunla konuş öyle müracat et yoksa boşa uğraşırsın

Üst Alt