Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS 3. Atamayı tercih edecek lise mezunları puanları yazalım

akrep06

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
ö
mss 3. Atama için lise mezunlarının puanlarını bekliyoruz.en yüksek puanları görelim...

ben 74 puan yerleşemeycem bellide tercih yapacam sırf ösym eziyet olsun diye

Arkadaşlar ben ilk defa girecek sinava bu sinavdada 3 yanlis bi doğruyugoturuyomu ve siz sinava ggirmiş arkadaslarim bana ne gibi tavsiyede bulunabilirsiniz?

Bu sitede kac kisi atandi,atananlarin yuzde 80'ni bu su siteye girmiyor,suan yuksek puan alanlar tercih yapacagini sanmiyorum calisanlar onumuzdeki sinava hazirlanip daha iyi kuruma atanmak isteyenler tercih yapmaz,dusuk puanlar tercih yapar bence..

Çoğu atanmıştır.Tabi kontenjan varsa...Ayrıca torpillerde dönüyor mu bilmiyorum...

Bunun yanında her kurumda en az %3 engelli statüsünde memur çalıştırmak zorunda olduğunu çoğu biliyor.Ayrıca her kurumda derken o kadar kurum varki atanamayacak durum konusu olmayacağını düşünüyorum.

Özel şirketlerde bile çalıştırmamanın cezası var.... İş imkanı genişletildi ama arkada dayı olmalı...

bi arkadaşım için tercih yapıcaz 65 küsür puanı var. nereleri yazmalıyız bilemiyorum???

75,83 Tercih yapmıyacağım meb yönetmeliği il içi atamaya 3 yıl iller arası atamaya 5 yıl süresi getirdi engellilere bu nasıl yansır tam bilgim yok ...

Çalışma Bakanı Faruk Çelik ile yapılan görüşmede görme engelli bir arkadaşımız, ÖMSS ile 10 bin kişi alındığını ancak bunun 5 binin çalışanlar olduğunu belirtti. Bir bürokrat bu sayının doğru olmadığını açıkladı. Ancak görme engelli arkadaşımız, ÖMSS ile atananların yarısının işçi veya memur olarak çalışanlardan, bir kısmının ise emekli engellilerden oluştuğuna dikkat çekti.

Çalışma Bakanı Faruk Çelik "Nasıl yani, bu sınava çalışanlar da mı girdi?" diyerek sorundan haberdar olmadığını gösterdi.

Diğer taraftan, konfederasyon üyesi başka bir engelli, yönetmeliğin, çalışanların da sınava girmesine imkan tanıyan maddesinin değiştirildiğini ve onay için Bakana sunulduğunu açıkladı.

Bu bilgiye göre, engellilersitesi.com olarak şunu söyleyebiliriz: Eğer Bakana sunulmuş olan yönetmelik, görüşmede ifade edildiği gibi onaylanırsa, çalışanlar engelli sınavına giremeyecek. Ancak taslak olan yani kesinleşmemiş olan yönetmelik çalışması henüz ortada olmadığından, bu durumun 2014 yılı sınavını kapsayıp kapsamadığını bilmiyoruz.

bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?

Evet görüşmede böyle bir durum söz konusu oldu ancak nasıl bir çalışma yapılır bilinmez....

Bilemiyeceğim ne yaptıkları belli olmuyor...

67 çok düşük fakat yinede tercih yapıcam İnşallah....

ben işimden memnun değilim ama lise mezunuda sadece hizmetli kadrosu var 83 küsür muhtemelen atanırım ama bilemedim?...

kürşat özeldemisin ?

sayılır eski devlet şimdi özel ama ne sen sor ne ben söyleyim:...

Anlamadım :) o nasıl oluyor...

kürşad puanın iyi tercih yaparsan atanırsın ama yok bu sene daha iyi çalıştım daha yüksek puan alırım diyorsan yapma masabaşı bi memurluk olabilir ama çalışamadım diyorsanda tercihini yap bence ben bu sene çalışamadım puanım düşük olmasına rağmen yapacağım tercih ama çalışmış olsaydım yapmazdım

2. atamalarda nasıl atanamadın anlamadım kürşat tercih yapmadın mı ?

yaptım ama sadece belli noktalara bu köprüden önce son çıkış gibi

yani tercihleri doldurmadım 1-2 tercih yaptım bu son şansım gibi...

bu tmarhaneden kurtulmalıyım.

Eğer istersen bu puanla istediğin yere atanırsın...

bu arada hangi ildesin engel durumun nedir ?

evet bu puanla istediğin yere atanabilirsin ve sınava çalışmadıysan kesinlikle tercih yap sonra üzülme

78.853 2.atamada yaptığım tercih hatalarını asla yapmayacam

Üst Alt