Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Öldüğümde arabam çocuklarıma kalır mı? Nasıl bir prosedür olacak?

enes5899

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
:confused:2012 model arac aldım ben ölsem cocuklarım aracı hemen satabilirlermi negerekli olur

çocukların ile sorun mu var hocam? mirasımı çocuklarıma bırakmak istemiyorum dersen resmi veya el yazısı ile bir vasiyetname yazacaksın orda mal varlığının ne yapılmasını istiyorsun açıkca yazacaksın mesela ; ben öldükten sonra arabamın satışından gelen parayla şurda değerlendirilsin veya şuraya verilsin v.s. v.s. gibi.. çocuklarıma bir kuruş verilmesin gibi :) sonra vasiyetnameyi kapalı bir zarfa koyup sulh hakimine tevdi edeceksin.. sonra nüfus kaydına işlettireceksin.. resmi vasiyetname ile el yazısı ile vasiyetname farklıdır hocam.. ama şimdiden ölümünü düşünmen biraz saçma oldu çık dışarı şöyle havanı al gez hayatını yaşa.. şimdiden ölümü düşünmek doğru değil..

arkadaşımız soru sormuş ama açıklayıcı net bir soru sormamış bence sormak istediği çocuklarına bırakıp bırakmayacağı değil benimde anladığım engelli aracı galiba almış ölünce çocuklarının kullanması ve ya satması için gerekli evrakları sormuş benimde anladığım bu
daha açıklayıcı sorarsa sorusunu arkadaşımız daha iği bir şekilde yardımcı olmaya çalışırız

Üst Alt