Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Okullarda temizlik personeli ne iş yapar, çalışma koşulları nasıldır?

yaşarrr

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
46
Lisans mezunu olupta okullarda temizlik görevlisi olan birine ne iş yaptırıyorlar.hiç çalışan oldum.

Allahıma büyük konuşmayayım ama en sevmediğim en yapılmayacak iş... daha önce typ den çalıştım hiç hoşuma gitmedi. kyk da çalıştım kyk daha rahattı valla bakalım eylül de iup felan çıkarsa hem üniversite hem iş idare ederiz..

@ozmuşlu, bende MEB e başvurdum uşak 1 de mülakat var. Umarım olur 6 ay.temizlik işi içinde mulakatı bunlarda gördüm.

@yaşarrr torpil herşeye bulaşmış ne olacak ben kyk dan sonra kaç defa typ ye iup başvurdum hiçbirine çıkmadı...
bakalım eylül de mecbur başvuracaz para lazım.. işler kesat...

@yaşarrr, Ben memurluk yaparken genelde temizlik işi yapanların görev olarak sınıf, koridor, lavabo, idari odaların toz alınması ve temizliği, okul bahçe temizliği yaptırılıyordu. Ayrıca okula gelen malzemelerin taşınması veya yerleştirilmesi gibi ek görevlerde verilebiliyor ama kişinin engel durumuna göre görev dağılımında farklılıklar olabilir tabii.

benim öyle olmayacak. okula temizlikci olduğumda oda verecekler direk müdür yapacaklar. açacam kuruvaze konyak. nasıl içkiliyim o arada müfettiş gelecek bana bu okul sana emanet yaşarcım deyip pışpış layacak :D

Temizlik görevlisi sadece okullarda değil hangi sektörde olursa olsun başındaki ne derse onu yapar

aradığın sorunun cevabını ben vereyim kardeşim. arkadaşım 2012 ömss ile meb hizmetli olarak atandı. ama temizlik filan yapmıyorum dedi. masa başına vermişler memur gibi. kadrosu hizmetli ama yaptığı iş evrak işi. senin atanacağın yere göre değişir. amirin ne iş verirse.

@burak67, kardeşim farketmez aslında borcum çok 6 ayda kapatırım borcu. Temizlikte olsa farketmezz yani umarım olur teşekkür ederim bilgi için.

bir iş daha geldi :D sizce özle sektörde büro memurumu. yoksa typ de 6 ay temizlikçi mi?

@enesgntrkn, şahsen ben typ ile başvuru yaptım. engelli raporum yok. çok ağır iş gibi gelmiyor kulağa. eğer çıkarsa mecbur deneyeceğim.

@yaşarrr özel sektör ama nasıl bir yer? kulağa rahat geliyor büro memurluğu.

@Mara, Umarım dilediğiniz gibi kolay olur. Ama şunu bilmenizi isterim. Okulda görev alırsanız mesai saatleriniz bazı zamanlarda uzun olabilir. Bazı sınıflar gerçekten çok yorucu olabiliyor. Ben son derse giriyorsam öğrencileri mutlaka uyarıyorum ama uyarmak yeterli gelmiyor.

Üst Alt