Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OKB ve diğer eşlik eden hastalıklar sebebiyle çok yoruldum!?

Shiftman

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
4
Merhaba arkadaşlar, bu okb bir lanet olabilir mi ?

Bir günde anarfil 3x1, gyrex 1x1, abilify 2x1, rivoclon 1x1, aripa 1x1 kullanıyorum. Bu ilaçlar sadece sesi kısıyor ama ilaçların etkisi geçtiği an çok şiddetli okb atakları yaşıyorum haliyle yan etkilerinden bahsetmeme gerekte yok ....

Doktorum son 2 yılda yine bu da bir başarı diyor ama kafamda kurmacalar, sayma isteği, zarar verme isteği asla geçmiyor.

Diyabet Tip 2, Hipoglisemi, Hiper Tansiyon Klas 2, iltihaplı romatizma hastasıyım inanın çok yoruldum. Böyle bir çıkmazdan kurtulan birileri varsa lütfen cevap yazsın.

@OğuzHan112,
Abi 8 gündür anafranil 25 kullanıyorum şu an da aşırı uyku yapıyor birde ayağa kalkınca sanki gözüm kararıyor başım dönüyor ağrıyor acaba esas etki dozu ne zaman başlar? Bunlar yan etkisi mi geçer mi?

Son düzenleme:
Anafranil 25 mg öyle sizin abrattığınız kadar uyku yapmaz.

Diğer başka psikiyatri ilacı kullanıyorsanız ani ayağa kalkmalarda geçici tansiyon düşüklüğü yapabilir.

Baş dönmesi baş ağrısı ile ilgili bir nörolojiye görünün.

@isabeyy,

Paxera kullanıyorum. ama onda öyle uyku hali ayağa kalkınca baş dönmesi yaşamıyordum birde 2 gün arayla sanki beynim durmuş gibi oluyor sesleri geç algılıyorum bu neden olabilir

Şikayetleriniz tedaviye yanıt vermediğinizi gösteriyor.. O yüzden sizin hastaneye yatışınız şart, hastanede takip edilmeniz gerekiyor.

@isabeyy,

Hayır siz tedaviye cevap vermiyorsunuz.. gözlemlediğim kadar durum bunu gösteriyor.. anafranil paxil bu ilaçlara karşı ciddi obsesyonların var.

Buki iki ilacı doktorunda konuşup hayatından çıkarmasını isteyin, yine vurguluyorum sizin hastaneye yatıp hastanede takip edilmeniz gerekiyor.

@isabeyy,

Başka bir ilaca geçmek istesem örneğin faverini hiç denemedim anksiyete bozukluğuna iyi gelir mi o yani anafranil kadar yan etkisi varmıdır

Yan etkileri ve ilaç yoksunluğu düşüncelerini aklınızdan çıkartmadığınız sürece düzelemezsiniz.

Hiçbir ilacı 5-6 ay kullandığınızı sanmıyorum.. psikiyatri ilaçları öyle bir haftada 10 günde etki etmez.

İlaç değişikliği için doktorunuzla konuşun.. paxil anafranil bunlar okb anksiyete için etkili ilaçlar.. görünen o ki size fayda etmiyor cevap vermiyorsunuz.

Soruları aynı soruları tekrar etmeyelim lütfen.. doktorunuzla konuşun sizin hastaneye yatıp hastanede takibiniz şart.

@isabeyy,

Anafranil 75 i parçalayıp bir hafta yarım sonra tam içmekle devam ettiriyor kardı bu fakire. . Bir kaç yaygın belirtisi olur genelde. Cinsel yönden , ağız kuruluğu, çenede aşırı esneme ile kasılma. Bunun dışında ben pek yan etki görmedim. şahsa göre değişebilir.

Anafranil 75 i parçalayıp bir hafta yarım sonra tam içmekle devam ettiriyor kardı bu fakire. . Bir kaç yaygın belirtisi olur genelde. Cinsel yönden , ağız kuruluğu, çenede aşırı esneme ile kasılma. Bunun dışında ben pek yan etki görmedim. şahsa göre değişebilir.
Bende aşırı uyku hali baş dönmesi özellikle ayağa kalkınca acayip artıyor nefes darlığı göğüs ağrısı yaşattı diş sıkması falan

Üst Alt