Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

OKB sebebiyle rapor alıp EKPSS'ye girmek istiyorum. Rapor ve EKPPS hakkında sorularım

Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben Kronik OKB %40 ve üstü engelli raporu alıcam.

eğer bana %40 altı verirlerse iptal ettirme yada hiç almama seçeneğim var mı ?

%40 altı almam özel sektörde de iş bulamamam anlamına geliyor mu?

%40 altı engelli raporu ile banka borçlarımı 0 layabilir miyim ?

ekpss için %40 yetiyor mu ?

kronik OKB bir akıl hastalığı mıdır ?

kronik bir hastalık iyileşebilir mi ? (sonradan raporu iptal ettirebilir miyim ?)

f) Kılavuzda yer alan ?pozisyonları? tercih edecek adaylar için;

Görevini yapmalarına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engel ile engelli olmamaları. (Hangi görevin yapılmasına, hangi bedensel engel veya akıl hastalığı engel olacağına resmi sağlık kurullarından alınan raporların incelenmesi suretiyle ilgili kurumlar tarafından karar verilecektir.)

Kılavuzda yer alan ?kadroları? tercih edecek adaylar için;

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. (Hangi görevin devamlı yapılmasına, hangi akıl hastalığının engel olacağına resmi sağlık kurullarından alınan raporların incelenmesi suretiyle ilgili kurumlar tarafından karar verilecektir.)

Banka borcunu sıfırlayamamam iş bulmanın daha kolay olur

Bu sorularımada cevap verebilir misini ? daha önce başka yere sordum cevaplayan olmadı ?

merhaba, ben heyete çıkıcam bana %40 altı rapor verirlerse iptal ettirme şansım olur mu ?

%40 altı rapor hayatımı karartır mı ? ekpss ye giremeyebilirim fakat özel sektörde iş bulabilir miyim ?

peki kronik OKB bir akıl hastalığı mıdır ? (cevaplandı)

kronik bir hastalık iyileşebilir mi ? (rapor iptal edilebilir mi %40 ve üstü alsam dahi)

malul maaşı bağlatsam sonra ekpss normal kpss ve özel sektöre girebilir miyim ?

f) Kılavuzda yer alan ?pozisyonları? tercih edecek adaylar için;

Görevini yapmalarına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engel ile engelli

olmamaları. (Hangi görevin yapılmasına, hangi bedensel engel veya akıl hastalığı engel

olacağına resmi sağlık kurullarından alınan raporların incelenmesi suretiyle ilgili kurumlar

tarafından karar verilecektir.)

Kılavuzda yer alan ?kadroları? tercih edecek adaylar için;

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. (Hangi görevin

devamlı yapılmasına, hangi akıl hastalığının engel olacağına resmi sağlık kurullarından alınan

raporların incelenmesi suretiyle ilgili kurumlar tarafından karar verilecektir.)

absesyonlukompulsiyo aldığın raporu iptal edemezsin sistemde gözükür itiraz edersin sadece okb ruhsal hastalık ilaçlı tadavi olursun raporun süreli çıkar yalnız

Şizofren hastalıksa sürekli olur

Üst Alt