Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Öğretmenler EKPSS puanları sonrası fikir sahibi olma adına buraya

lockvan

sınav falan olmuyorsunuz sadece stajerlik yapıyorsunuz bir süre

atanırsınız sadece sabır edin ve bekleyin

Tüm öğretmenler buraya

Arkadaşlar puanlarınızı paylaşarak taban puan hakkında tahmin yurutebiliriz

250 kişi alıyorlar 82-83 te kalır bence

Arkadaş 2010 da yapılan sınavda 1000 öğretmen alımı yapıldı. Başvurular 1000 kişinin altındaydı. Sınava girmek yeterliyli.

öğretmen alımları ne zaman arkadaşlar kesinleştimi

Arkadaşlar bilgisi olan varsa Allah rızası için yazsın. Ekpss puanı ile MEMUR olursak sonraki öğretmen alımında tekrar bu ekpss puanı ile müracaat edebilecek miyiz ?

esma82
250 kişi alacağını nereden öğrendiniz

@mavi_umut
bende sormuştum bunu oluyormuş. memurluktan öğretmenliğe geçiş yapmış arkadaşlar var.

Arkadaşlar öğretmen alımlarını nerden öğrendiniz kesin mi kaç kişi alacaklar ne zaman alacaklar

yakups hocam ben kamu yönetimi mezunuyum formasyon alıp adalet öğretmeni oldum şimdi atamada ben 2. Öncelik mi 1. Öncelik miyim ...

Memurluktan öğretmenliğe geçiş değil ama benim olarak sorduğum :((

EKPSS puanı ile kaç defa (farklı kadrolara) atanabiliriz ?

Arkadaşlar giren öğretmen sayısını kimse bilmiyor herkes bir şey diyor inşallah geçen seneki gibi herkesi alırlar.Bence bu atamada taban puan 75 kadar düşer diğer alımlarda da bütün arkadaşlar atanır. Rabbım yardımcımız olsun

84,15 Fenbilgisi puanlar cok yuksek 85 ile bile kapatabilir 250 kisi cok az umarim artirilir bu sayi

Ogretmen Puanlarin çok yüksek olduğunu nereden biliyorsunuz hocam

Face de gordugum siralamadan oyle dusunuyorm orda olmayan puani yuksek bi kac arkdasmda var
Benim bi sorum var raporun aslini bulamiyorm sorun olur mu acaba ?

Hocam onu bilemiyorum ama aslı gibidir olan nüshası varsa elinizde sorun olmaz heralde . Yine de bilen birine sormak gerekir

İbo12345

147 MEB i arayıp sorabilirsiniz bende sosyolojı mezunuyum arayıp öğrendim 1. öncelıklıymişim puanınız kaç buarada

Merhaba. Ben ortaöğretim düzeyinde girdim bu sene yapılan kpss'ye 78 puan aldım. 52.700 kişi girmiş ben 4280. Sıralamadayım. Atanma şansım var mı ?

Facebook grubuna üye olan var mı?
şuan sıralamaya göre 250. kişi yaklaşık kaç puanda gözüküyor yazabilir mi acaba?

öğretmen olmak

arkadaşlar merhaba yeni üye oldum.fen bilgisi öğretmenliği mezunuyum.ancak sınav zamanı çok hastaydım.abim çok ısrar ettiğim için beni doktorlardan habersiz sınava götürdü.50 puan alabildim.biliyorum çok kötü bir puan ancak başvuran herkes alınır diyorlar bilgisi ve tecrübesi olan paylaşabilirmi

lvad

Hakkınızda hayırlısı olur umarım. Peki 50 puanla genel sıralamada kaçıncı oldunuz acaba?

Üst Alt