Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ögretmen alimlari memur alimlarindan önce yapilacak!

saglıkcı46

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Ogretmen alimlari once yapilacak ama benim formsayonum temmuz ayinin sonunda bitiyor basvurabilecekmiyim acaba ???

arkadaşlar öğretmen atamaları olduğu zaman birbirimizi bilgilendirelim

arkadaşlar ben de haberi okudum sizinle paylaşayım.Ak Parti Bursa milletvekili Bennur KARABURUN ile [FONT=Roboto]Devlet Personel BaşkanıMehmet Ali Kumbuzoğlu görüşmüş.Bennur hanım kendi twitter hesabından soru ve cevapları yayımlamış.orada öğretmen alımları ile ilgili de soru sorulmuş.cevap temmuz 2016 dan önce öğretmen ataması yapılması kararlaştırılmıştır şeklindedir.soru cevapların tamamını [/FONT]https://twitter.com/bkaraburun buaradan okuyabilirsiniz.hepimize hayırlı olsun

Öğretmen Alımları Memur Atamalarından Önce Olacakmış...

Öğretmenliği n haziranda alınacağı kesin midir alinirsa ilk alimda kaç öğretmen alınır

öğretmenlik

arkadaşlar çok sevinçliyim öğretmen alımları memur alımlarından önce olacakmış böylece hem sevdiğim mesleği yapabileceğim hem de lisansta bir kişinin önü daha açılmış olacak mevlam herkesin gönlüne göre versin

sen sevinçlisin eyv da pedagojik formasyon alan engelliler ne olacak kardesim ? onlar belgeyi tam alamadan engelli alımı yapılacak. sonra onlar belgeyi alacak ve engelli öğretmen alımına başvuramayacak . bu devlet neyi doğru yapıyor anlamıyorum !

Ekpss Ögretmen Atamaları Memur Atamalarından Once Yapılacak.

Merhaba arkadaslar memurlar.net de okudugum bı habere gore Bennur KARABURUN un bu konuda acıklama yapmıs.Haberı sızlerle paylasmak ıstedım.

Inşallah çok iyi olur süper olur boştan yere memur kadrosu yazmamış olurlar

Ogretmen adaylari saat 20.00 da etkinligimiz var lutfen katilin !!!!!!

#tumengelliogretmenleratansin tag i ile twitterda etkinlik baslatiyiruz hic kimseyi eklemeden sadece mesajinizi ekleyerek twit atin 20.00 dan once baslamayin

Üst Alt