Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oğlumun vasisi olarak araç alacağım. Mahkeme proforma fatura istiyor ama..?

erkandeniz1976

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
% 90 engelli oğlumun vasisi olarak mahkeme kararı ile atandım. ÖTV indirimli araç satın almak için mahkemeden izin almak gerekiyormuş. Ayrıca satın alınacak aracın proforma faturasınıda mahkeme görmek istiyor.

Bu durumunda mahkeme duruşması ileri tarihi kadar atılırsa aracı satan firma mahkemenin sonuçlanmasını nasıl bekler. Bu durumunda proformdaki yazan araç satılmış olabilir.

Lütfen beni bu konuda aydınlatın.

çocuk 18 yaşının altındaysa alım ve satımlarda gerekmez vasi kararı

Peki araç için kredi çekmem durumunda süreç nasıl olur. Örneğin banka kredisi vasis tarafından çekilebilir mi.

Bankalarda ÖTV.siz alınan araçlar için araç kredisi verilmiyor. Bankaları deneyebilirsiniz şimdiden.. Ancak Tüketici kredisi çekebilirsiniz.

proforma fatura zor bişey değil, bazı bankalar bir ara kredi veriyordu diye biliyorum ama şimdiki durum nasıl bilmiyorum

araçların kendi finans şirketleri var bazılarının, mercedes dod borusan vb vb onlar krei veriyor mu, bilgisi olan var mı?

Kredi verseler bile vasisi olarak kısıtlı adına çekerseniz kısıtlı borçlandırılmış olacağından hakim size araç alım izni vermeyecektir.

Üst Alt