Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nöropotik ağrı ile mücadele edenler!?

milenyum2026

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
bu hastalıkla mücadele eden arkadaşlarım varsa şimdiden kolaylıklar diliyorum. Geçmiş olsun demiyorum çünkü geçmiyor. Ben bir kaç gün önce ilaçlarımın günü geldiği için takipli doktoruma gittim yazdırdım ilaçlarımı da aldım. Eve bir geldim ilaçlar değil komple elimdeki poşet yok :( bindiğim minübüs hattını mı aramadım geçtiğim yollardan mı yürümedim aklıma gelebilecek her yolu denedim ama bulamadım. Başına buna benzer bir durum gelip durumu çözümleyebildiyse bilgi verebilirse o kadar sevaba girer ki:) :(

bende polinöröpati hastasıyım ayaklarımda kollarımda ağrı oldukça gidiyorum genelde buda 2-3 sene de bi falan oluyor genelde sürekli gitmiyorum nörölojiye ama son bir kac aydır parmaklarımda hissizlik oldugunu fark ettim eskiden sigarayı iki parmagımın arasında kolayca tutabilişyordum ama artık tutamıyorum düşürüyorum elimden bende başparmak destek alarak içiyorum 2.5 sene sonra emeklilik için sigorta sürem dolacak primim gecen ay itibari ile doldu

Ne kadar güzel, tabi yanlış anlaşılmamasın emeklilik kısmı güzel :) Benimde bu tanım vardı aslında ama ilacımı kaybedince hatırladım bana yaşattığı nefes kesmelerini. Hani birazda şunu merak ediyorum bu hastalı yaşayıp zorunlu ilaçsız kalan olduysa nasıl atlattı? Benim ki askerlikten de uzun sürecek yani beklemem :)

ben genelde ağrı olunca nörolojiye gidiyorum genelde agrılar geçince bırak daha içme diyor gittigim doktorlar ilacı kullandıgım ilaç nerudaydı her ağrım oldugunda gidiip yazdıryorum hocam hastalıgım günlük yaşamda dediğim gibi sigarayı tutamıyorum iki parmak arasında birde arada sırada yürüken düşecek gibi oluyorum yolda yürürken ağırlık falanda kaldıramıyorum kas gücü kaybı falanda var günlük yaşamda bu tarz sorunlarla karsılasıyorum hafif yürüme bozukluguda var tabi

Üst Alt