Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Noksan Hizmet diye mesaj geldi! Askere mi çağıracaklar?

Bilocan06

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba hocam size bir soru sormak istiyorum.

Ben 2021 yılında askerdeyken 5 yıl cezamın onanması sonucu 2 aylık askerken cezaevine alındım. Covidden dolayı 1 ay yattıktan sonra tekrar çıktım fakat bu 1 aylık sürenin 15 günün beni tecritde tek başıma yatırdıklarından bu süreç bende ağır yaralar açtı çok zor geçti daha sonra çıktıktan sonra bir dönem ölü gibi gezdim.

Daha sonra tam toplarlanmaya başlamışken ve bu süreçte evlilik sürecim olduğunda noksan hizmet diye bi msj geldi tabi gitmedim sonra eşim hamile oldu yine gidemedim çocuk oldu yine gidemedim ve gidemiyorum ben oradan mesaj aldığımdan beri geceleri cezaevindeki o tecrit günlerim uyku uyutmuyor

askere gitsem beni gönderirler mi uyum bozukluğundan ? Yaşım 33 @OğuzHan112

Birliğin neresi ise gitmen gerekiyor,amirlerin bir hal çaresine bakar, hastaneye sevk ederlerse hekim durumuma göre bir karar verecektir.

Daha fazla uzatmanı önermem,bu şekilde bu stresle de yaşanmaz, birliğine dönmen senin için faydalı olur.

@Bilocan06,

Üst Alt