Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ne yapmam lazım ??

Konular
6
Reaksiyonlar
88
Geçen akşam iftardan önce evdekiler hadi hazırlan yakın bir akrabaya kız istemeye gidicez vs söyleyince zorraki hazırlanıp kız evine vardık buraya kadar herşey normal fakat kafamı kaldırıp kapıdan kahve fincanları ile gelen kıza bakınca iki taraflı bir şok yaşandı kız nerdeyse tepsiyi düşürecek gibi sendeledi bende ne yapacağım bilemedim sonunda kafamı öne eğmek zorunda kaldım gecmişte 4 sene konuştuğum çıktığım bir yere evrilmeden ayrıldığım kıza denk gelmem olacak iş değildi neyse gece boyu tavana avizeye halıdaki desenlere bakarak sessizce geçirdim kızı istediler sòz kesildi yüzükler takıldı vs eve vardığımızda bendeki tuhaflığı farkedenlere sıkıldım hastayım diye geçiştirdim fakat bu durumu anlatmalımıyım yoksa susmak en doğrusumu olur bilemedim siz olsaydınız ne yapardınız diye dertleşmek istedim @OturanBoğa üstat senin fikrinide alırsam mutlu olurum saygılar

Olabilir böyle şeyler. Normal. İçinde kalan bir şey varsa ailenle paylaş ama dediğim gibi insanlar ilişki yaşar, olmazsa ayrılır, başkasıyla olur vs.

Üst Alt