Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Psikiyatri doktoru söyledi. Normalde grip olunca yazılıyormuş N-Asetil Sistein (NAC). Ama psikiyatri hastalarına beyine iyi geliyormuş. Siz duymuş muydunuz?
Bu iş amaçlı balgam söktürücü kullanıldığı hiç duymamıştım. Antioksidan özelliği kullanarak katarakt tedavisinde koruyucu olarak yazıldığını biliyorum. iyi geliyorsa içelim
@Skyline,
Bir eczacı olarak konuya açıklık getireyim bu ilaç aslında balgam sökücü ve biraz da rahat nefes almak için kullanılır fakat hiçbir şekilde anksiyete ve depresyona iyi gelmez sadece depresyon ve anksiyete olan kişilerde nefes darlığı görülebilir dr da biraz psikolojik olarak rahatlasın diye daha doğrusu nefes alma rahat olsun diye verebilir fakat bilimsel hiçbirşekilde depresyona iyi gelmez ve asla tedavi edici değildir
Arkadaşlar nac üstüne uzman olmuş birisiyim
Agır igneler kullanmaktayım karaciger ve böbrek yorucu ilaçlar endokrine gittigim zaman prof sordu ne kullanıyorsun böbrek vw karacigerin iyi diye nac söledigimde tebrik etti iki defa gerçekden çok iyi bir ilaç
Baş ağrınızı sizi daha önceden bildiği için sinüzit gibi probleminiz olduğunu düşünerek sinüzit e bağlı sinüsleri açsın diye vermiş olabilir yoksa migren ilacı değildir ve baş ağrısında hiçbir işe yaramaz tabi migrense
@alaattin41 pandemi döneminde tek taraflı baş yüz agrısı ve burun akıntısı olmuştu .onun için gitmiştim sürekli tek taraflı olan bir baş agrım oluyor. Burun tıkanıklıgı oluyor. Bazen 3 yada 4 gün sürerken bazen 1 -2 ay boyunca agrımıyor. Belirtileri anlattıgımda migren demesine şaşırmıştım. Belki sizin söylediginiz gibide olabilir teşekkür ederim