Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Muhasebe ve Finansman Öğretmeni olarak atanan var mı?

Hoca01

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
2014 EKPSS sınavına girip atanan Muhasebe ve Finansman öğretmenleri kaç puanla atandı ve kaçıncı atamada atandı yazabilir mi acaba ? Çünkü biz 2. öncelik olarak görünüyoruz bundan yana tereddüt içerisindeyiz. 80 küsür puanla atanamadığını söyleyen bir arkadaşımız vardı bizlerin gözünü gerçekten korkuttu bu. Cevaplarınızı bekliyoruz ..

@Hoca01

Hocam bende merak ediyorum bilginiz var mı 2. Öncelik olduğu için hiçbir şekilde atanamayız branşa göre değilde sıralamaya göre yapıldığı zaman. Şimdi ön başvuru alınıp kontenjan açılıyor. Belkide bu gibi durumlardan olabilir. Zaten Gazi muh. Kapanmış fazlada mezun kalmamış. Kalanlar içindende engelli sayısı pek yoktur.

Hocam varmı bildiğin bi gelişme dediğim mantıklı geldimı. Bide o bayan 2014 te atanamadim demiş ama 2014 te tüm engelliler i atadilar diye biliyorum

2014 te tercihte bulunan tüm engelli öğretmenler atanmadı... 2. Önceliklilere ön başvuru ekranı açıldı ancak tercih ekranı açılmayarak enfellendiler. Tüm engelli öğretmenler atandı cümlesinde tamamiyle bir kelime oyunu vardır. 2014 te atanan 2. Öncelikli aday olmamıştır ve hepside mahkemeye başvurmuştur.

Gelelim 2016 ilk atamaya ; ön başvuruda bulunan 1. Öncelikli 1 aday için kontenjan açıldı ve sanırım açılan il tercih listesindeki ili beğenmediğinden tercihini yapmadı yerine meb istemeye istemeyede olsa sıradaki kişi en yüksek puanlı 2. Öncelikli aday okunca onu atadı. Ciddi anlamda yeni bir mağduriyet daha sizleri bekliyor. Bunun için mücadele edin facede 2. Öncelikli engelliler gurubuna dahil olmanızı ve destek olmanızı öneriyorum.

Gazi Üniversitesi mezunu atanamayan Muhasebe Finansman Öğretmeni var mı lütfen saklamayın ikinci öncelik olan işletme, iktisat, maliye bölümü mezunu öğretmen olmak isteyen arkadaşların daha çok şansı olacak bilgisi olan da yazabilir insan sınava bile çalışamıyor kafasını veremiyor boşuna mı çalışıyorum diye fikri olan arkadaşlar da yazabilir

Üst Alt