Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MTV tescil tarihi itibarı ile mi dikkate alınır?

disc55

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
selamün aleyküm arkadaşlar.Yurtdışından 2006 yılında ithal ettiğim aracımın on yıllık sürenin dolmasına 2 ay kala yurtiçinden ötv siz araç aldım.sorum şu. aldığım aracın fatura düzenleme tarihi 31.03.2016. araç 15.04.2016 tarihinde tescil ettirdim. ocak ve temmuz mtv si gözüküyor sistemde.ben şimde hem ocak hem de temmuz mtvsini ödeyeceğim yoksa sadece temmuz mtv sini mi? ( ithal aracımın 10 yıllık süresi dolduğu için mtv sini ödeyip satışını 14.07.2016 tarihinde verdim)

Öncelikle ocak mtv sini ödeyeceksiniz, çünkü o dönem için önceki aracınızda mtv muafiyetinden faydalandınız.
Önceki aracınız için temmuz mtv sini ödediğinizden sonraki aracınız için rapor ve gerekli belgeleri sunarak mtv muafiyeti hakkı kazanırsınız ve görünen temmuz mtv si iptal edilir.
Yalnız rapor ve araç yönünden mtv muafiyeti hakkınız yoksa her ikisini de ödemek durumundasınız.

Evet .Temmuz mtv sini ödeyip.önceki aracımı sattım.Teşekkür ederim.

Üst Alt