Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MTV muafiyeti için bayinin bildirim yapması gerekmiyor muydu?
Selalar, vergi indiriminden araç onaylandı ve araç bilgilerini girdiğimde MTV borcu gözükmekte bunun başvurusunu bayi yapması gerekmiyor muydu? Veya ben mi başvuracağım mtv olan noktaya.
@JoshNyc, raporun 90 üzeri ise MTV muaf olabilir vergi dairesi ile baglantisi varmi bilmiyorum basvuru yapınız 90 altı ortapedik ise benim bildiğim mufiyet yok bilenler yazabilir
@JoshNyc, o zaman bayi ile görüşün yöntemi ne ise basvuru yapmanız gerekebilir vergi dairesi aklıma geliyor veya trafik ile baglantisi varmi bilemiyorum
Dijital vergi dairesinden muafiyet dilekçesi oluşturuyorsun raporu ruhsatı vs bazı belgeleri yükleyerek başvuru yapın 1 hafta içerisinde düşüyor vergi borcu
@tunah,
Yaptım ama hata veriyor ( Hatalı bir sorgulama verisi gönderdiniz. Girilen bilgilere uygun kayıt bulunamadı. ) diyor.
@mufto 27,
Teşekkür ederim, Tamamdır normal vergi dairesini arıyorum değil mi?
Bayi bana şöyle söyledi, Ödeme hiç bir şekilde yapmayın dedi vergi dairesi evrakları gönderiyor mtv den düşülüyor diye ama işi şansa bırakmamak adına araştırıyorum.
merhaba herkese iyi günler diliyorum. Bizde %90 üzeri rapor ile engelli araç aldık. Rapor süresi 3 yıl. Bu aldığımız aracın mtv muafiyeti kaç yıl? Rapor süresi boyunca mı acaba?