Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MTV borcum görünüyor. Ne yapmalıyım?

skaradeniz

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar hepinize kolay gelsin. Sağ koldan engelliyim. Ötv indiriminden faydalanarak özel tertibatlı araç aldım aralık 2016 yılında.

Edevletten mtv kontrolu yaptığımda bana mtv vergi borcu gözüküyor. Birebirebir bu olayı yaşayan arkadas varsa ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursa cok sevinirim. Teşekkürler

Vergi dairesine başvurarak aracınızı MTV'den düşürebilir ve borcunuzu da sildirebilirsiniz. skaradeniz

Teşekkür ederim. Vergi dairesine gideceğimiz zaman yanımızda bulunması gereken evrak; engelli raporu ve ruhsat fotokopisi midir? başka bir evrak götürmemize gerek var mı teşekkürler

skaradeniz
engelli raporu aslı ve fotokopisi
ruhsat fotokopisi
kimlik fotokopisi
aracınızın tertibat proje fotokopisi yanınızda bulunsun. Size ayrıca bir form vereceklerdir doldurmanız için vergi dairesinde. Tüm bunlarla birlikte işlemlerinizi yaparlar.

Anladım teşekkürler... İnşallah bir problem çıkarmazlar. Düşünsenize engelli bir kişisiniz. araç alıyorsunuz. Araç alırken mtv probleminin hallolması lazım. Engelliye eziyet bu. Hadi ben ve benim gibiler gidebilir. Ama daha ağır engelli arkadaşlar nasıl gidecek...Engelli kişilere kolaylık sağlıyorlar güyaa...

bağlı bulunduğunuz il ilçenin vergi dairesine raporunuzla birlikte başvurmanız durumunda borcun silinerek muafiyetiniz devam edecektir.

araç alırken hastaneden aldığınız vergi indirimi olan raporun aslı yada noter tasdikli aslı gibidirini istiyorlar

Üst Alt