Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MS olup olmadığımı çok düşünmeye başladım!?

Pickle

Aktif Üye
Konular
61
Reaksiyonlar
409
3 yıl önce beyin mr'ı çekildiğimde lezyonlar vardı.
Yakın zamanda mr sonucunu yapay zekaya attım ve MS'teki bölgelerle uyumlu dedi.
MS belirtileri arasında idrar tutamama varmış. Bende daha önce yoktu. Sıkışınca tutamıyorum.
Bugün sol kolum ve bacağımda ağrıyla uyandım, sabahtan beri MS'i araştırıyorum, belirtileri kontrol ediyorum. Sol gözümde seğirmeler var.

yapay zeka çok güvenlir değil bilgin olsun

MS belrtileri gosteriyor olabilirsin ama bu MS oldugun anlamina gelmeyebilir. Hastaligim alevlendigi donemde sagir oldugumu dusundugum icin prof. randevusu almistim ama doktor gayet iyi duyuyorsun deyip herkesin kulaginda gun icinde dalgalanmalar yasadigini, ortama gore ya da kirden oturu vs. bazen isitmesinin azalabileceginden vs. bahsetmisti.
Bu bir anksiyeteydi. Sanri degildi cunku tamam, doktor hakli deyip konuyu kapatmistim. Sende de benzeri olabilir.

@Pickle,

İnternetten sağlıkla ilgili araştırma yapmayın..varsa bir şikayetiniz hekimle birebir görüşüp muayene olun.

Bende daha önceleri kalbimde sorun var hastalık olduğunu sanıyordumdu. Bunun nedeni benim psikolojik hastalığımmış meğer.

Kalbimde sorun olmadığı özel hastaneye gitmiştim orada doktor görüntüleme cihazı ile bakmışlardı.

Bel sıvısı alınınca sonucuna göre MS olduğun belli olur

Üst Alt