Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MS nedeniyle sağ ayakta sekel kaldı. H sınıfı ehliyet ve araba alabilir miyim?

Şulenida

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Slm ben de ms hastasıyım sağ ayakta sekel kaldı ve bazı zamanlar şekerek bazı zamanlar ayak takılarak ve düşerek yürüyorum h sınıfı ehliyeti alabilir miyim sürekli ibareli 57 oranında aldigim raporun var yardimci olur musunuz lütfen

Şulenida

benim sürekli raporum olmasına rağmen tekrar alabildim ilk gidişimde sağlık müdürlüğünden sevk getir dediler. gitmedim, 1 hafta sonra tekrar aynı hastaneye gittim işlemleri başlattı -nasıl oldu anlamadım- raporu aldım önceki aldığım sürekli raporumu değilde artık yenisini kullanıyorum.

Rapor almak için hastaneden 200tl para istendi ve sürekli olan raporunun da yenilenmesi gerek denildi yani heyete çıkacaksin deniliyo varmı böyle birşey

Şulenida

sürücü yönetmeliği'nde radikal değişiklikler var. Çok acil değilse birka. ay beklemenizi öneriririm.

Sağ ayakta kısıtlılık oması özel donanımlı araç için sürücü belgesi ve ötv'siz araç alımı konusunda sizi hak sahibi yapar. Merak etmeyin...

Peki bekleyeceğim bülent bey teşekkür ederim

engelli araç raporuna müracatta 200 tl para isteniyor yasl mıdır bu anlamadım

Şulenida

Evet, araç için alınacak rapor özel kullanım olduğu için maalesef ücret alınıyor.

Hımm anladım peki istediğiniz raporu alamaz isek ödenen para boşa mi gidiyo bu nasıl iştir

Üst Alt