Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MS hastasıyım. EKPSS'ye girebilir miyim?

dret

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Selamlar,

15 gün önce atak geçirdim ve tek gözüm kör oldu ms hastası olduğumu öğrendim ve 3 atak da önceden geçirdim denge sorunlarım felan var. hastalık ile yeni tanıştım bazen yürümekte zorlanıyorum çabuk yoruluyorum. vs vs..

sorum şu nasıl rapor alırım galiba ekpss için 45 puanlı rapor almak gerekmekteymiş.

ms hastası olupta ekpss giren / girecek olan birileri beni yönlendirebilirse nasıl rapor alırım bu özür durumu kaç puan aldırır gibi..

sevgiyle..

Rapor en az %40 olması gerekiyoR.Anlıttığınıza göre tahminimce size %60 ile %70 arası verirler.Devlet hastanesinden heyet raporu almalısınız,özürlü memurluk sınavı için.Nöroloji ve Göz bülümündeki doktorlar belirler rapor oranını.

Arkadaşlar bende 4 yıldır ms hastasıyım 3 defa atak geçirdim ellerimde sonra gözümde şimdide yürümemde var ayrıca yürüme mesafemde çok kısa ve sallantılı avonex iğne kullanıyorum gilenyaya geçeceğim 1 ay sonra bulunduğum şehirde heyet raporunu %30 verdiler şimdi de 4 aydır psikiyatrik ilaç redepra kullanıyorum bi daha başvurup % 40 alıp ekpss ye girmek istiyorum

ankarada yada daha büyük bi hastaneden mi alsam acaba bide 6 aylık psikiyatri ilaç kullanımı da yüzdeyi artırır diyorlar 4ay oldu kullanalı ilacı 2 ay daha kullanıp mı tekrar başvursam bulunduğum şehirde eğitim ve araştırma hastanesine ?

Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

Üst Alt