Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MS hastalığında süreli rapor verdiler; sanki düzelecekmiş gibi!?
MS hastalığı için %42 2 yıl süreli rapor verdiler. sonuçta ms tedavisi olmayan bir hastalık. süreli rapor verilmesi doğrumu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Durumu kötüye giden hastalıklara da süreli rapor veriyorlar diye biliyorum. Hasta doktor kontrolünde olsun diye heralde. MS hastalığını da bu kategori içinde değerlendirmiş olabilirler.
@kardelen. @canacan kesinliklekatılıyorum. sonuçta aldığımız ilaçlar sadece % 40-50 koruyucu özelliği var. ben gilenya kullanıyorum. ben emeklilik için almıştım raporu inşallah vergi indirimi süresiz onaylanır.
raporum süreli olduğu için itiraz etsem bir şey değişir mi
Sizler herhalde yanlış okudunuz yazdığımı ben süreli değil sürekli rapor aldim %55 çünkü bu rahatsizlik kronik bence arkasinda durun ve itiraz edin. MRM.
kardelen.
evet sizin de söylediğiniz gibi süresiz olması gerekiyor. ben bu raporla vergi indirimi için başvuruda bulundum. artık inşallah vergi indirimi süresiz çıkar.