Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MS hastalığında süreli rapor verdiler; sanki düzelecekmiş gibi!?

MRM

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
1
MS hastalığı için %42 2 yıl süreli rapor verdiler. sonuçta ms tedavisi olmayan bir hastalık. süreli rapor verilmesi doğrumu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Bende ms hastasiyim 10 ay önce sürekli rapor aldım bu rahatsızlığın bir tedavisi olmadığı için geçici rarapor verilmesi saçma.

Durumu kötüye giden hastalıklara da süreli rapor veriyorlar diye biliyorum. Hasta doktor kontrolünde olsun diye heralde. MS hastalığını da bu kategori içinde değerlendirmiş olabilirler.

@kardelen. @canacan kesinliklekatılıyorum. sonuçta aldığımız ilaçlar sadece % 40-50 koruyucu özelliği var. ben gilenya kullanıyorum. ben emeklilik için almıştım raporu inşallah vergi indirimi süresiz onaylanır.

raporum süreli olduğu için itiraz etsem bir şey değişir mi

bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi

Sizler herhalde yanlış okudunuz yazdığımı ben süreli değil sürekli rapor aldim %55 çünkü bu rahatsizlik kronik bence arkasinda durun ve itiraz edin. MRM.

kardelen.
evet sizin de söylediğiniz gibi süresiz olması gerekiyor. ben bu raporla vergi indirimi için başvuruda bulundum. artık inşallah vergi indirimi süresiz çıkar.

Üst Alt