Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Monoküler sürücüler ticari araç kullanamaz mı?

sabit ıldız

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
benim solgözüm görmüyor ama yüzde kırk raporuda alamıyorum ve diyorlarki ticari araç kullanamassın ehliyetim B sınıfıdır bu durumda yapabileceğim birşey varmıdır arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

kelebek merhaba öncelilkle bana cevap yazdığın için teşekür ederim peki yüzde kırk raporu alırsam B sınıfı ehliyetım iptal olurmu

Teorik olarak başka amaçla alınan raporlar sürücü olmakla ilgili konuları etkilemez. Yine de ticari araç kullanmak sizin için çok kritik bir konu ise, rapor süreçlerine bulaşmamayı tercih edebilirsiniz...

PEJO partner doblo tipi aracın ruhsatında yük nakli hususi binek aracın ruhsatında yolcu nakli yazıyor . Birde kamyon, kamyonet tipi bazı araçlarda yük nakli hususi yazıyor . peki biz monoküler olarak yük nakli hususi aracı kullanabilirmiyiz?

Ticari tescilli değil de binek tescilli ise bence kullanabilirsiniz.

ticariden kasıt ticari taksi ögrenci servisi gibi veya buna benzer toplu taşıma aracı olsa gerek ben öyle biiyorum bu konuyu iyi araştırmak lazım çünkü bende monokülerim

Üst Alt