Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Monoküler Ehliyetliler müjde! Her sene Emniyet'e rapor götürme işi bitti!

mehmetky

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
merhaba değerli üyeler

Geçen gün sağlık raporumu vermeye gittim. ehliyetimi yenilemem gerektiği ve aerık her yıl zorunlu olan sağlık raporunun emniyete götürülme işinin sona ereceği, raporun 1 fotokopisinin seyahat halinde yanımda bulunmasının şart olduğu bilgisi bizzat bana emniyette bu işlerle görevli bayan polis memuru tarafından iletildi. Sizleri de bilgilendirmek istedim. kalın sağlıcakla...
Sorunuz varsa memnuniyetle ve bildiğim kadarıyla yanıtlamaya çalışırım

Bilgi için teşekkürler, güzel olmuş, eziyetten kurtulmuş olduk.

mehmetky

Hocam bilgiicin sagol..bu monoküler ehliyet alanlar için herhangı bir kısıtlama vsrmi gece sürüş yasağı gibi yada bilmemiz gereken önemli bir not vsrmi. .ayrıca sizin hangi göz hasarlı oranı kaç görme olarak..hangi gözün hasarlı olması önemli mi ehliyet için benim sağ gözde sıkıntı var 80 kayip görmede...diğer göz saglam ehliyet için ne gerek...şuan E sınıfı var elimde ehliyet değişimi yapacam bilme kız gereken ler neler kısa notlar halinde yazarsanız sevinirim teşekkürler

Yazılı bir belge olmadan söz ile söylemek mağduriyet yaratır!
Bir kazaya karışırsanız sigortaya derdinizi anlatamazsınız.

Yapacağınız bir trafik kazasında raporunuzu önceden trafik şubeye bildirmemeniz sizi zor duruma düşürecektir.
Devlet ile yasaları yazılı dır.
Bu değişiklik yazı olmadan bu sözlü beyan insanı zor duruma sürükler.
Mağdur olmanızı istemem.
Benim açtığım bir konu vardı. Bu konu AB ülkelerinde monoklüler sürücü şartları daha makul Bir gözü %65 gören sürücü olabiliyor. Bu hususta kamuoyu yaratılmalı dır.

Üst Alt