Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meslek lisesi mezunları için Ekpss'de kaç atama oluyor ve puanlar kaça kadar düşüyor?

mlkbtt

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Ben 63 aldım meslek lisesi mezunuyum sizce atanma şansım olur mu arkadaşlar ?

2 veya 3 atama oluyor.
Puanlarin kaca dustuginu tam olarak bilmiyorum.

Lise mezunuyum, 63 puanla atanabilir miyim?

Lise mezunuyum

bende önlisans 75 puanla 1515. sıradayım ceza ve tevfik evleri yada hizmetli olurmu, diğer memurluklarada puanım yetebilirmi
ÇIKMAZLARDAYIM KİMSE YOKMU LÜTFEN CEVAP

nef54

75 puan önlisans için atanma ihtimali olan bir puan. Alanının ne olduğunu yazmamışsın ama ilk atamada olmasa bile ikinci atamada yüksek ihtimalle olur.. geçen sınav sonuçlarına göre 3 yerleştirme yapıldı. 2014/2, 2015/1 ve 2015/2 ekpss yerleştirme sonuçlarını en düşük-en yüksek puan şeklinde incele kardeşim. O yerleştirme sonuçları sana ufak da olsa bir fikir verir..
@mlkbtt
Meslek lisesi demişsin ama bölümünü yazmamışsın. Bende meslek lisesi mezunuyum ama geçen sınavın 3 yerleştirmesinde de motor teknisyenliği kadrosu açmadılar. Alanında kadro açılmazsa 63 puan ile atanman çok çok zor. Ben geçen sınavda 80.35 puan aldım 2015/1 yerleştirmesinde hizmetli olarak atandım. Ortaöğretimden girip 75 puanın altında atanan birini görmedim. Tabi bu söylediklerim gih memurluk kadrosu ve yh sınıfı hizmetli kadrosu için. Yoksa 54 ile atanan imam hatip mezunu gördüm..

Sizce hiç şansım varmı 2. Atamada falan??

EKPSSP1 Puanı 63,08336
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 31841
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 52728

mlkbtt eğer meslek lisesi mezunu değilsen veya elinde sertifika yoksa 63 puan ile düz memurluk veya hizmetli olarak atanman imkansız kardeşim..

teknisyen yardımcılarını yaz

63 ile atanamazsınız çok mucize bir şey olmazsa ya da torpil yoksa.

Imkansiz ya puan dusse tek sen kalsan bile almazlar. Tekrar sinava girip 80 ustu alsaniz ancak biseyler soylenebilir. Dost aci soyler.

İş alımı çok olur mu ?

Olaylardan dolayı çok alım olucak diyorlar ortaöğretim mezunuyum 63 puan aldım %96 raporum var sizce tahminen bişey olurmu baya yer yazdım 30 hakkımıda kullandım ?

Ya arkadaş çok alım olçak kendinizi kandırmayın göreve son verilen 20000 öğretmen 10000 komutan 10000 polis 5500 sağlıkcı 3500 hakim savcı 2000 şube müdürü vali kaymakam daire müdürleri 2500 doçent profesör düz siz hangi kadroya girmek isterdiniz
Düz memur sayısı çok az 3-5 bin bununda kpss var oradan alım olur
Aksine azalma bile olur çünkü devlet kadrosunun yüzde 5 kadro açar kadrolar azaldığına göre azalabilir

Kardes bununla ekpssyle alakasi yok ekpss demek amelelik demek polis doktor muhendis askerler ogretmen filan engellilere acacagini mi saniyorsun?

Üst Alt