Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meslek lisesi elektrik elektronik bölümü mezunuyum. EKPSS ile ilgili bilgii..?

rnk_38

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
akut lenfoblastik lösemi hastasıyım tedavim devam ediyor % 70 özürlü raporum var en az 3 yıllık süreli yazıyor raporda meslek lisesi elektrik elektronik bölümü mezunuyum . bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz . cevap veren herkese şimdiden teşekkürler

2014'te ki EKPSS sınavına girmemişsen yenisi 2016'da yapılacak.

Rapor süresi dolmadan sınav yapılırsa başvuru yapabilirsin.

Rapor süresi dolduktan sonra en az % 40 alırsan sınava başvuru yaparsın yine.

Atandıktan sonra da sürekli olarak onaylanana kadar en az % 40 almaya devam etmen lazım.
Kurum rapor süresi doldukça yeni rapor ister.

yok girmedim 16 /04 /2014 de teşhis kondu hiç bilgimiz olmadı için o zamanlar başvurmadık da bi yere 3 yıl süreli olduguna göre 2016 da yapılacak olana girebilirim yani . rapor elimde şuan bu sınavlara girebilmek için raporu nereye götürmem gerekiyor yada özürlü oldumu onaylatmak için başka bi yere başvurmam gereklimi .

Raporunuz yeterli rapor süresi içerisinde haklarınızdan yararlanabilmeniz için. EKPSS için başvuru zamanı geldiğinde aile sosyal pol. bak. il müd.'den alacağın bir belge ile ösym'ye gideceksin. şimdiye kadar uygulama bu şekildeydi. ama çok uzun bir zaman var daha takipte kalın siz yeniliklerden haberiniz olur.

Ayrıca: http://www.engelliler.biz/forum/dig...haklar-ve-haklariyla-ilgili-site-rehberi.html

o konuda aydınlandım teşekkür ederim verdiiğiniz cevap için . özürlülerin yararlanacağı haklar diyor benim raporumda hiç bişey yazmıyor sadece hastalık hakkında bilgi ve tedavi süreci en az 3 yıl olarak planlanmaktadır ve % 70 oranında özürlü dür . o haklardan yararlanmak için yeniden mi rapor çıkarttırmam gerekli

BENDEKİ RAPOR GÖNDERDİNİZ ŞEKİLDE DEĞİL . yani almış oldum rapor geçersizmi oluyor

heyet raporu yazıyor başında altında açıklaması var hastalıkla ilgili sonundada durum değerlendirmesinde özürlülük derecesi %70 olarak belirlenmiştir tedavinin en az 3 yıl sürmesi planlanmaktadır . durum bildiriir raporudur 4 tanede doktor imzası ve mühürü var resmini gönderecektim ama atamadım

arkadaşım sen raporu nasıl aldın heyete girdindemi aldın yoksa hastalık sonrasımı sana verdiler

kayseri de fakültede yatıyom şuan tedavim devam ediyor heyete girmedim doktoro söyledim özür durumunu belirten rapor istiyom diye o şekilde aldık

maalesef o rapor durum bildirir rapor kabul edilmez kardeşim hastaneden çıktıktan sonra rapor için müracat edeceksin ve kurula çıkacaksın alacağın o rapor geçerli olur bu elindeki kabul edilmez

tek doktorun imzasıyla bu heyet raporunu alamazsın aldığın kağıdın arkasında 5-10 doktorun imzası olması lazım heyet raporu olması için .

tedavim devam ederken alamazmıyım peki yani öyle daha kolay olmaz mı . tek doktor değil burda 4 tane doktorun imzası var servisde yatıyom buranın doktorları haftada bir giriyolar heyete zaten bildikleri için durumu

Tedavi devam ederken de alırsın doktora sor istersen heyet raporu almak istiyorum diye o sana yardimci olur .

evet müracat edersin ve heyet günü poliklinikleri gezersin daha kolay olabilir

tamam teşekkür ederim verdiniz cevaplar için

Üst Alt