Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur olarak atanmak için kaç puan almak gerekir?

Zamanın Ötesinde

Aktif Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
2
EKPSSP1 Puanı : 81,58489

Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası : 2198

Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı : 52728

Mezuniyet durumum : Ortaöğretim ( İmam Hatip Lisesi )

Sabahtan beri buraya yazıyorum kimse cevap vermiyor. ilk defa sınava girdim. İmam hatip mezunuyum ancak, imam hatip alanından tercih yapmayacağım. çünkü atandıktan sonra bazı engellilerin atanmasını iptal ediyorlarmış. 2 sene önce duymuştum. şimdi ben bu puanla Memurluk mu ? yoksa hizmetli mi yazayım ? hizmetli olarak sizce MEB mi daha iyi ? yoksa Sağlık bakanlığı mı ?

sağlık bakanlığı daha iyi bu puanla hizmetli olabilirsin memur zor anca 3 atama oda garanti değil

yani hiç memurluk yazmayacağım öyle mi boşu boşuna ? :( 2. Atamada gelme ihtimali yok mudur ? 3. Atamanın olup olmayacağı belli bile değil

3 atama olmayabilir bu puanla rahatlikla hizmetli kadroya yerlesirsin

kardeşim bu sorunun cevabı için şimdilik erken; şöyle ki daha boş durumdaki kurum kontenjan ve pozisyonlar açıklanmadı kaç kişinin atanacğıda belli değil, 2012 yılında 89 puan almış hizmet li olarak MEB e atanmış idim (istanbul) şuan imam hatip lisesinde devlet memuruyum sanada bunu tavsiye ederim iş arkadaşlarının eğitimli insanlar olması sana iş ortamı açısından çok şey kazandıracak rahat bir ortam sunacaktır nacizane sana tavsiyem meb i yazman....

Mustafa bilgic hocam onlisans 61 puan aldim hizmetli olarak atanma sansim var mi onlisan maden teknikeriyim

kardeşim öncelikle ben hala hizmetli pozisyonundayım. şey olarak düşünmeyin arkadaşlar hizmetli olarak atandığınızda sadece temizlik yada hademelik yapacağınızı sanmayın. benim kadrom hizmetli ama okulun evrak işlerinden muhasebesinden ve mesleki açıköğretim işlerinden sorumluyum. hoş diğer işlerinde yapılmasında bir beis görmüyorum ama... fiziki anlamda buna elverişli değilseniz size kimse bunu yaptıramaz. ve bundan dolayıda yapmadığınızda da size kimse yaptırımda bulunamaz.

ykp.ox
kardeşim 61 puan, benim atandığım ortaöğretim de atanman için pek mümkün değil ama senin önlisans olman şansını artırıyor. kontenjanları ve boş kotenjanları gördüğümüzde daha fazla bişeyler söylene bilir. inşallah hayırlısı olur.

3. atama olmayabilir ve büyük bir ihtimalle olmazsa. Ama senin atanma Şansın var...hayırlısı olsun

[FONT=sans-serif]@[/FONT]Muıstafa BİLGİÇ

Hocam 77 puan aldım sıralamam 4491 Anadolu İmam Hatipl Lisesi Mezunuyum sizce şansım olur mu lütfen yardım edebilirmisiniz ?

shnmrtyrn kardeşim imam hatip mezunu olman senin için avantaj bu dönemde diyanet kadro açarsa ki 2012 de en fazla diyanet kadro açmıştı orada istihtam olabilirsin inşallah

Yani şansım var diyosun.inşallah hocam hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun 2.atama ne zaman olur acaba hatta olursa 3.atama ?

Muıstafa BİLGİÇ
Hocam ben universite okuyorum 82.5 puan aldım sinava hiç calişmadim 1 ay kala haberim oldu sinavdan bende kazanamam umidiyle girdim sinav sorularinin kolay oldugunu gorunce pişman oldum calişmadigima siralamam 1807 ama kocaelide universite okudugum icin baska yeri yazmak istemiyorum hizmetli memur benim icin fark etmez sizce bu durumda atanma olasiligim varmidir. Birde hizmetli olarak mebde maaş ne kadar ?

zaman ötesinde ilk atama çok zor memurluk ben milli eğitim de hizmetliyim memurluk yapıyorum ortapedik engelimden dolayı ben 86.4 memurluk unvanını bekleyecek benim gibi çok arkadaş var 81.5 gibi puanla memur olma şansın 3 atamada olur oda olmama ihtimali var 3 atamanın

Mrtkan23 tüh keşke çalışsaydın ama 82 de fena bir puan değil, bence kocaeli nin haricinde de tercih yapmalısın iyi düşün bu hususu böyle bir şans çok gelmez, hizmetliler şuan 2100 tl maaş alıyor

hizmetli deyip geçmeyin bir çok arkadaşımızın kadrosu hizmetli ama memurluk yapıyor hizmetli kurum olarak sadece meb biraz sıkıntılı diğer kurumlarda hizmetli masa başı iş yapar çünkü temizlik işlerine taşeron işciler bakar

sağlık bakanlığı yada başka kurumlarda evrak getir götür işine bakarsın en kötü

Üst Alt