Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atanıp görev yaptıktan sonra görev yerinin değiştirilme talebinde bulunmak

msait19

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar, meb'e atandım. Beni görev yerim olarak kendi isteğim doğrultusunda bir liseye verdiler. Ancak daha göreve başlamadan gittim liseye baktım fiziki koşulları sıkıntılı. Eve de uzak biraz. Tabi belli bir plan çerçevesinde bu okulu istemiştim. Ama evdeki hesap çarşıya uymadı... Diyeceğim okul değişikliği talebinde bulunabilir miyim acaba?

Başka okula geçici görevlendirme talebinde bulunabilirsin.

Resmen göreve başladıktan sonra bulunduğun okula bi dilekçe yazarsın. Hangi nedenlerden dolayı nereyi istediğini açıkca belirt. Hatta geçmek istediğin okulla önceden gidip görüşsen iyi olur. Okul Müdürlüğü senin dilekçeni Milli Eğitime gönderir. Gerekli olur verilirse geçici görevlendirme ile geçebilirsin.

Arkadaşlar merhaba ben yeni hizmetli kadrosundan atandım nasıl veri arşivlemeye ve memuruyete geçebilirim bilgilerinizi sunarsanız sevinirim.BİRDE MAAŞIM NE KADAR OLUR LİSE MEZUNUYUM ÖN LİSANS DA BU SENE BİTECEK EVLİYİM...

Arkadaşlar kusura bakmayın cevap yazmaya çalışıyorum bir türlü yazamıyordum. Anlamadım tam olarak. Forumda mı sıkıntı vardı acaba?. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Dişimizi sıkacağız bu sene. Büyük ihtimalle seneye yeni bina yapılacak... Hakkımızda hayırlısı nasip etsin rabbimiz

Üst Alt