Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atandım. Okula gitmek için izin almakta zorlanır mıyım?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar geçmişte ilçe milli eğitime atanıp ayrıca okuyan biri var mı ? izin konusunda sıkıntı yaşar mıyız ? okul okuyacam ayrıca ve 40 gün civarı izin almam gerekecek toplamda sınavlar için.(alttan dersim kalsa uzayabilir biraz) ayrıca bu saatten sonra yer değiştirebilmek için asaletin kalkmasını mı beklemek gerek il içinde yoksa değiştirebilir miyiz herhangi bir okula geçmek için ? Evimin dibinde bir okulu yazmıştım personel atamadaki memur %90 ilk tercihin olur dediği için 2. ye ilçe milli eğitimi yazdım ve okula değilde ilçe milli eğitime verdiler ulaşım var ama uzak düşüyor biraz pişmanım ve bu izin konusu da canımı sıkıyor ne yapabilirim ?

Son düzenleme:
her şey amirin ile iyi ilişkine bakar kardeş.. ilçe memler iş konusunda okuldan daha rahattır. ilçe milli eğitim müdürlerinin yetkisi daha fazla olduğu için izin de daha kolay alınır sen hele başla gerisi hallolur panik yapmana gerek yok..

bende evimin dibinde bir okul yazdım.. İlçe MEM'ler çok uzakta oldugu için hiç yazmadım

chelıx hocam engelım ortopedik zaten okula düşsemde temizlik yaptırmazlar yapamam sonucta. bana da tam tersi denildi izin konusu okulda daha rahat diye çünkü ilçe memleri yoğun oluyomus

memurun eğitimi için bir izin yoktur.

aday memur isen yıllık izin alamazsın.

mazeret izni kullanabilirsin oda 10 gündür.

amirin uygun görürse bir 10 gün daha verir.

20+20 tek hekim raporu alırsın.

başka yol yok. amirin seni idare ederse kafa izni kullanırsın. tavsiye etmiyorum. sıkıntılar çıkabilir.

yasal değil kaza olur veya müdürün tutanak tutar bişi ispat edemessin o yüzden dedim

habip50 hocam yasal olmayan ne anlamadım ? 20+20 lik rapor mu ? şimdi benım 4 defa 10 ar günlük izin almam lazım sınavlar için kısacası. eğer alttan dersımde kalsa ki ihtimal var zor bolum okuyorum 1 2 defa ama daha kısa izin alabilirim. bu konuyu iş başı yapacağım zaman amirle konusmayı dusunuyorum ne dersiniz ?

kafa izninden bahsettim onun için diyorum diyerlerinde sıkıntı yok

ben okuyorum öncelikle 2. öğretim olmalısın benim görev yaptığım ilçede hem üniversite okuyorum hemde örgün eğitim görüyorum '' üniversite ve görev yaptığım okul bana imtiyazlar sağladı'' Müdürüm erken çıkmama izin veriyor okulda yetişemediğim derslere bile girdi gösterebiliyor bazen yani rica ettiğinde herkes sana yardımcı olur bu hayatta iyi insanlar var ben şu anda hem devlette görev yapıyorum hemde örgün eğitim görüyorum :)

Üst Alt