Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meb'e atandım. Kurum evraklar için geri dönüş yapmadı?

pasini

Üye
Konular
50
Reaksiyonlar
0
bursa meb e atandım bir kaç gün önce aradım numaramı aldılar bır kaç evrak dedıler hazırla bız senı arıycaz dıye ama dönüş oolmadı acaba gıdıp bıre bır görüşmekmı lazım bu konuda bılgısı olan arkadaşlar varsa yazabılırmı....

Bana da aynısını söylemişlerdi, dün aradım hala bir gelişme yok. Yine geri dönüş yapacağız dediler. Bugün yarın belli olur bekleyelim.

sizce işe başlamamız kaç günü bulur...evrakları götürdükten sonra genemı beklıycez.

2 hafta falan da o zaman bekleriz sanırım. 15'inden önce başlatabilirler bir ihtimal.

sizden evrak olarak ne istemişlerdi acaba...

İstemediler daha. Tebligatı yolladıktan sonra arayacaklarmış.

evrak şunlkarı hazırla bekle demedılermı yanı...bana bır kaç tane saydı.bunlareı hazırla haber bekle dedi...

Bana kesin konuşmadılar, "daha yazı gelmedi, listeler gelmedi. Muhtemelen şu 3'ü istenir ama..." gibisinden konuştular. Vesikalık, diploma, rapor, sabıka kaydını hazırladım ben fotokopileri ile birlikte. Ekstradan mal bildirimini de çıkarttık bulunsun yanımızda diye. Kimi kurum işe başladıktan sonra alıyor, kimisi de başta sanırım.

evet banada 3adet vesikalık rapor sabıka kaydı dıploma dedı hazırla bekle beklıyoruz bakalaım hayırlısı ne zaman dönüş yaparlar bakalım.

Ben bu sabah aradım niğde'yi yazı gelmedi daha yazı gelince biz size döneceğiz dediler.. bekliyoruz..

Acaba atandınız çıktısını yada sınav sonucu çıktısını istıyorlarmı ...

KKELEBEKK sıkıntı yok.. :) geç olsun güç olmasın.. sağolsunlar zaten göreve başlamadan kendi memleketimize tayin kolaylığı sağladılar.. bu kadar beklemekte onun nazarı olsun.. :):)

ankiloz kabul etmeyenlerin asalet onayından sonraki haklarını yakmazlar inşş :D

arkadaşlar çağrılmaya başlayınca buraya yazarsanız sevinirim

fatma20 eşzamanlı olarak ararlar diye düşünüyorum ama ben yine de buraya yazarım aradıklarında..
pasinii mal bildirimini biz çıkarmadık, bunu herkesten isteyecekler. Sonuçta memur oluyorsun zaman içinde mal mülk hareketlerinde maaşına veya ekstra gelirin varsa o gelirlerinde hesaplanarak ters bir durum oluşmuşsa sana soracaklar "kardeş ne iş" diye.. aldığın belli verdiğin belli bu malı mülkü ne ara yaptın diye soracaklar haklı olarak.. şeffaflık açısından gerekli bir durum.. ;)

Arkadaşlar ben başka kuruma atandim ama bize de ayni geciştirmeleri söylediler.bazı ilçelerin eleman akımlarından haberleri yok bence atandığınız valiligi arayıp boyle bir atama yazısı kendilerine ulaşmıştı bi sorun benimkinde yazı geldi iki gün sure verdiler evraklar icin

Kurumdan verilecek evrak, onu doldurup teslim edeceğiz..

İnternetten arat çıkıyor arkalı onlu tek yaprak olanı istiyorlar

KKELEBEKK

sizce milli eğitim tayin hakkini engelleyebilir mi yani dilekçeyi verdikten sonra atanamama ihtimalımız var mı varsa bu neye göre atanıp atanmıyoruz

arkadaşlar bende meb e atandım ama benim diplomamın aslı üniversitede bende noter tastiklisi var bi sorun yaşarmıyım bilginiz varmı ?

a) Bir defaya mahsus olmak üzere iller arası yer değişikliğinde; (Bakanlığımız merkez teşkilatı hariç olmak üzere) ilinize yerleştirildiği halde başka ilde görev yapmak isteyen engelli (aday) personelin göreve başlatılmadan istedikleri il/ilçe emrine atanmalarının yapılabilmesi için dilekçe ile tek il/ilçe tercihinde bulunmalarının sağlanması,
b) Bir defaya mahsus olmak üzere il içi yer değişikliğinde; ilinize yerleştirilen engelli (aday) personelin göreve başlatılmadan istedikleri ilçe emrine atanmalarının yapılabilmesi için dilekçe ile tek ilçe tercihinde bulunmalarının sağlanması,
alınan dilekçelerin üst yazı ekinde Bakanlığımıza gönderilmesi ve konu ile ilgili birime bilgi verilmesi hususunda gereğini rica ederim.

MERKEZ ATAMA DAİRESİ BAŞKANLIĞI
TAŞRA ATAMA ÇALIŞMA BİRİMİ bu maddeler istedigimiz bir ile baglı ilçe anlamına mı geliyor, yoksa nüfusa kayıtlı oldugumuz il ve buna baglı bir ilçe seçebilecegimiz anlamına mı geliyor? bilgisi olanlar paylaşırmısınız lütfen.

İstediğin yer diye anladım ben ama zaten herkes ikamet ettiği şehri ve ilçeyi ister kolaylık olsun diye. Meb de illa ki nüfusa kayıtlı olduğun yer demez herhalde. Ben doğduğumdan beri izmir'de yaşıyorum atamam niğdeye oldu memleketim mardin. Meb kalkıp bana ya niğde ya mardin demez. Yaşadığım yer izmir olduğu için izmire atamam olur. Kaldı ki ben aradığım zaman niğde il milli eğitimdeki görevli arkadaş bana niğde mi izmir mi olsun görev yerin dedi bende izmir dedim tamam ben buraya not aldım geldiğinde bir dilekçe verirsin burda başlamadan direkt izmir de başlarsın dedi..

Mal bildirimi konusunda dert etmeyin arkadaşlar. Mal bildirimini atamanız gerçekleştikten sonra yani çalışacağınız kuruma vereceksiniz atama esnasında mal bildirimi istemezler.

[FONT=Arial]MAL BİLDİRİM FORMU İÇİN [/FONT]TIKLAYINIZ Linke tıkladığınızda sayfanın üst kısmında gördüğünüz ok işaretine tıklayarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz ya da sol taraftaki yazıcı işaretine tıklayarak yazdırabilirsiniz

t2PNarF.jpg

Aydin icinde ayni durum yazi gelsin atamanizi gerceklestirecez diyorlar. Bence haziran sonu gibi baslariz ise temmuz maasini zamli aliriz :)

inşallah yakında ararlar.ne iş yapacagımızı da çok merak edıyoruz.açıkcası.

beni aradılar yarın evrakları teslim etceğim

Üst Alt