Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Meb'e atananlar ne zaman iş başı yapar?

Zamanın Ötesinde bende tam bilmiyorum. sanırım evraklarımızı falan inceliyorlar. görev yerlerimizi belirliyorlar. yani rapor alırken heyetin toplanması gibi bşey heralde.

MEBe atananların iş başı yapması

İyi aksamlar ben Sakarya MEBe atandım bana Sakarya il MEBden ayın 19una kadar başlarsınız dediler ilce olarak Akyazıyı sectim bugun de Akyazı İlçe MEBe gittim daha kararnamem Akyazıya gelmemiş acaba bir sorun mu çıktı ? ne zaman iş başı yaparım?

Ayın 19 evrak teslimi için verilen süre ben bugün kurumu aradım atama bölümündeki bir memurla görüştüm bazı illere bakanlıktan bildirilen üst yazı gönderilmiş orda en geç eylül 30 işbaşı yapması gerekmektedir yazıyor dedim evet bizede o yazı geldi dedi bende farklı ile atandım fakat sizin bulunduğunuz ili istedim dilekçeyle dedim bu ilk atama yeriyle yada dilekçeyle sonradan atamanın bir gecikmeye neden olurmu dedim yok hayır olmaz dedi herkes ayın 30.da işe başlamış olacaktır diye cevap verdi bu hafta yada önümüzdeki hafta kesinleşir dedi arkadaşlar bilginiz olsun diye yazıyorum saygılar

bugun gıdıp bızzat gorustum kararnameler 29-30unda cıkıcakmıs 15 gun ıcındede ıs bası yapmamız gerekıyo

Evet arkadaşlar sanırım bu ayı çıkarmadan tüm arkadaşlar başlar ve ondan sonrada 2.atama karmaşası start verir sene bitincede kadro durumları tartışılır bu hep böyledir zaten ancak işe başlamak için sabırsızlanan arkadaşlar çok fazla fakat gitmekten vazgeçen psikolojik olarak yada fiziken hazır değilim diyende azımsanmicak kadar çok arkadaşımız var onlarada Allah yardım etsin güç kuvvet versin diyecek başka söz yok

İşe başlayacak arkadaşlar için;

hangi kurum olduğunuz farketmez genel olarak yazıyorum.
İlk başladığınızda ilk gittiğinizde ne yapacağım, nasıl yapacağım, acaba yapabilecek miyim gibi birçok psikolojik durumlar yaşayacaksınız, ama pes etmeyin. Yapabilirsiniz. Yeni olduğunuz için zorlanabilirsiniz ama zamanla alışacaksınız. Belki sizden yaşca küçük birisi size emir verecek konumda olacak bu zorunuza gidecek, bu gibi durumlar her yerde var. Unutmayın ekmek aslanın ağzında, maaşınızı düzgünce alabileceğiniz bir iş bulmak kolay değil. Bunları düşünün katlanın ama bu söylediğimi kim ne derse "he" de durumunda düşünmeyin. İşiniz ne ise onu yapın. Amirinize karşı çıkmayın. Zamanla işinize alıştığınızda rahatlayacaksınız.

Umarım hepiniz iyi bir ortamda ve zorlanmadan görevinize başlarsınız. Hepinize hayırlı olsun...:eek:

biraz önce ankara meb e gittim hala valilik onayında dediler

Henüz haber yok Ankara Meb'ten.. imzalanmadı diyorlar.. neyi bekliyorlar acaba

Arkadaşlara hala haber yokmu işbaşı yapan varmı ank meb

cuma 4 de aradım valilikte imzada bekliyor atama yerleriniz belli oldu ama vali bey imzalamadıgı için söyleyemiyoruz herhangi bir sıkıntı yok kayıtlı adresinize tebligat yapılacak zaten imza olmadan baslayamazsınız aynen böyle söylediler benim tahminim çarsambaya kadar belli olur

Hafta'ya mutlaka işe başlamamız lazım.. önümüzdeki hafta'da işe başlayamazsak artık diyecek söz yok..

Bimere cimere ve meb'e bu durumu şikayet edin tüm iller başlattı hemen hemen.

Sanırım sadece ankara meb başlamadı

Aynen herkes işe başlamış neredeyse.. Ankara MEB ne yapıyor anlamıyorum.. alt tarafı evrakları imzalayacaksınız

bakalım bu hafta belli olur bir arkadasım dikimevini kazandı 10 ay sonra basladı

hatay meb te işe başlamadı bizde bekliyoruz sabah aradım vali bey hala imzalamadı dediler

diğer şehirler bizden 20 gün önce başladı su işe bak

Üst Alt