Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de hizmetliyim. Tayin isteyeceğim. Nasıl bir yol izlemeliyim?

birasır

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben mebde engelli hizmetli olarak çalışmaktayım.asaletim tasdik oldu tayinimi yapmak istiyorum.nereye dilekçe vermem gerekli ve dilekçeyi nasıl yazmalıyım

kardeş hizmetli olarak meb de ne iş yapıyorsun lütfen söylermisin

Müdürün insiyatifine kalmış hizmetli kadrosunda olduğun için o yüzden tayin istiyorum zaten

birasır Asaletiniz onaylanmışsa aşağıdaki dilekçeyi[FONT=sans-serif] kendinize göre düzenleyerek çalıştığınız kuruma verin tayininiz yapılacaktır.[/FONT]

[FONT=sans-serif]Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün 10.07.2014 tarihli ve 2920977 sayılı yazısıyla Bakanlık taşra teşkilatında eğitim-öğretim hizmetleri sınıfı dışındaki sınıflarda istihdam edilen engelli personelden, adaylıkları kaldırılmış olanların hizmet süresi aranmaksızın adaylıkları sona ermemiş olanların ise adaylıklarının tamamlanmasını müteakip hizmet süresi aranmaksızın istedikleri illere atanma hakkı tanınmıştır. Bu çerçevede tayinimin ........ ili/ilçesi İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yapılmasını arz ederim.

[/FONT]
İlgili Bakanlık Yazısı

Ben aynı ildeyim sadece farklı ilce isteyeceğim ama burda istedikleri illere atanma hakkı yaziyo

bir defaya mahsus il içi veya iller arası hakkını kullanmadıysan istediğin yere gidebilirsin. bulunduğun yere dilekçeni verebilirsin.

Peki ben 16.12.2015'de İstanbul'a meb hizmetli olarak atandım, dilekçe yazarak tayinimi Ankara'ya istedim ve 12.01.2016'da Ankara'da göreve başladım ama evi başka bir ilçeye taşıdım o yüzden okula gidip gelmek sıkıntı oluyor, ben il içi tayin hakkım var mı..? Eğer varsa nasıl bir yol izlemeliyim lütfen yardımcı olunuz...

@murat6677 Aşağıdaki dilekçeyi kendine göre düzenler kurumuna verirsen tayinin yapılacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün 18/12/2014
tarih ve 6634644 sayılı yazısı gereği, iş yerime gidiş gelişlerde engelimden dolayı zorlandığımdan ve önümüzdeki kış koşullarında da ulaşımda zorluk çekeceğim göz önüne alınarak evime yakın olan ........................ Okuluna tayinimin yapılması için gereğini saygılarımla arz ederim.

İlgili Bakanlık Yazısı - Engelli Personel İl İçi Yer Değişikliği

Arkadaşlar bu asalet tastik dediğiniz şey nezamn oluyor bnde beş gün önce MEB ilk öğretim hizmetli olarak daimi işçi kadrosuna geçtim beni kapsıyormu yoksa memurlarımı

Üst Alt